A decis sa bea 4 litri de apa in fiecare zi, timp de o luna. Ce i s-a intamplat acestui baiat dupa ce a facut asta

Acest baiat a decis sa faca un experiment mai putin obisnuit, iar rezultatele l-au lasat cu gura cascata; nu se astepta la asa ceva!

   

Deoarece nu reusea sa se hidrateze suficient de bine aproape niciodata, el a hotarat sa bea 4 litri de apa in fiecare zi, timp de o luna. Schimbarile s-au produs treptat.

In prima saptamana a observat ca, din cauza ca avea stomacul plin mai mereu, pofta de mancare i s-a redus considerabil; a ajuns astfel sa manance mai putin.

Dupa 10 zile si-a dat seama ca, atunci cand se trezeste dimineata, se simte mult mai odihnit si mai energic. In plus, a realizat si ca nu mai avea nevoie de cafea, desi in mod normal consuma in jur de 3 cesti zilnic.

La finalul zilei nu mai era extenuat si inca avea energie, desi stilul de viata era acelasi. Pe masura ce experimentul continua a mai observat ca organismul lui s-a adaptat si acum chiar ii era sete.

Nu mai consuma apa fortat, ci simtea nevoia sa bea foarte multe lichide. O alta schimbare notabila pe care a observat-o a fost la nivelul parului si al pielii, care au devenit mult mai matasoase si luminoase.

La finalul experimentului tanarul a fost atat de multumit de rezultate incat si-a propus sa consume in continuare aceeasi cantitate de lichid.