A cumparat struguri de la supermarket si i-a tinut la frigider cateva ore. Cand i-a scos si a vazut ce misca printre boabe, a tipat de spaima

A cumparat struguri si i-a tinut la frigider timp de cateva ore. Cand i-a scos de acolo, o femeie a avut parte de socul vietii ei! Danni Murphy are 24 de ani, iar povestea ei a devenit rapid virala pe internet. Nu se astepta sa gaseasca asa ceva, miscandu-se printre boabele de struguri. Cu atat mai mult cu cat isi facuse cumparaturile dintr-un magazin.

   

Ea sustine ca a ajuns acasa cu acea caserola, pe care a pus-o in frigider. Insa, cateva ore mai tarziu, avea parte de spaima vietii ei. Dupa ce a scos fructele ca sa le consume, si-a dat seama ca in acel ambalaj se mai afla si un paianjen urias. Socul tinerei a fost cu atat mai mare cu cat strugurii si, implicit, insecta au stat atat de mult timp in figider.

A cumparat struguri de la supermarket si i-a tinut la frigider cateva ore
„Am fost socata. Am vazut niste picioare care se miscau. Cred ca era pe moarte din cauza temperaturii in care a stat. Vaduva maro este aproape la fel ca vaduva neagra si este veninoasa”, a spus femeia, conform antena3.ro.


In ziua urmatoare, s-a dus de urgenta cu strugurii inapoi la supermarketul de unde ii cumparase. Si-a cerut banii inapoi si i-a si primit. De asemenea, personalul din magazin a anuntat oficial ca acest caz va investigat pentru a se determina cum a ajuns, de fapt, paianjenul periculos printre boabele de struguri.