A cucerit internetul cu culoarea unică a pielii ei ca abanosul


Khoudia Diop, un fotomodel senegalez, ce a urcat pe podiumuri la New York și la Paris, a cucerit internetul cu culoarea ei de piele neobișnuită, fiind neagră ca abanosul din cauza faptului că e extrem de bogată în melanină.

   

Tânăra care postează pe Instagram, folosind pseudonimul „Melanin Goddess” (n.r.-Zeița Melanină), este urmărită de oameni din întreaga lume, care se miră non-stop de felul în care aceasta arată, zicând că parcă ar fi făcută din ciocolată neagră. Aceștia s-au declarat fascinați de culoarea unică a pielii ei și îi fac acesteia numai complimente la adresa look-ului ei, declarându-se impresionanți de atitudinea ei pozitivă.


Deși acum are o carieră de succes ca fotomodel, Khoudia Diop recunoaște că din cauza pielii ei extrem de negre era ținta glumelor și răutăților copiilor în adolescență. „Întunecata”,”Fiica nopții”, „Mama stelelor” sunt câteva din apelativele cu care eram strigată de ei, crezând că mă vor face să mă simt rușinată pentru culoarea mea. Însă, ghici ce? Eu le-am iubit pe toate și le-am arătat că nu mă interesează ce cred ei”, a declarat Diop.