A CHEFUIT CU PUYA & SIȘU ȘI L-AU GĂSIT MORT ÎNTR-O CAMERĂ DE HOTEL!

Tragedie in trupa La Familia! A fost gasit mort in camera de hotel

Caz șocant în lumea showbiz-ului românesc! După ce, la începutul acestui an, a fost protagonistul unei eveniment sângeros, ”fratele” lui Puya a fost găsit fără suflare, într-o cameră de hotel.

   

UPDATE: La 12 ore de la dezvăluirile exclusive făcute de CANCAN.ro, Puya și Tudor Sișu au postat pe contul de Facebook al trupei ”La Familia” un mesaj răvășitor:

”Astăzi adăugam încă o poză pe peretele ăsta… Răzvan s-a dus așa cum s-au dus și alții de la noi din cartier, lăsând în urmă o altă mamă singură și 3 copii. O altă familie distrusă…

Ni se spune mereu că sensul vieții sunt banii, faima sau succesul și fiecare are modul lui de a cauta să ajungă acolo… acum, când ne uităm toți la coșciugul unui tânăr de 38 de ani, mort, ar trebui să înțelegem că în viață nu e nimic mai important decat VIAȚA și FAMILIA.

Restul e CANCAN, dupa cum și vedem.
DUMNEZEU SĂ-L IERTE!”

Tânărul pe care Puya îl considera ca un frate și care, la începutul acestui an, a fost înjunghiat de un temut interlop, în cartierul milionarilor, a fost găsit mort, acum câteva zile, după ce ar fi chefuit cu cei doi componenți ai trupei „La Familia”.


Puya alături de „Românu” (îmbrăcat în negru)


În weekend-ul trecut, Răzvan Lucan i-a însoțit pe prietenii lui, Puya și Sișu, la Brăila, acolo unde, duminică, celebra formație ”La Familia” a susținut un concert într-un club din oraș. După spectacol, membrii trupei și amicul lor nu s-au întors în Capitală, ci au ales să rămână și să petreacă peste noapte într-un hotel din localitate. Acolo unde „Românu” avea să fie găsit fără suflare.

O sursă din mediul judiciar a declarat că Răzvan Lucan a fost găsit mort în camera de hotel, în cursul zilei de luni.

Imediat după ce trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit, autoritățile au deschis un dosar de moarte suspectă. Împrejurările în care „Românu” a decedat ridică, de altfel, mari semne de întrebare. Potrivit sursei citate, anchetatorii nu exclud nicio variantă, deși una dintre primele ipoteze ar indica faptul că ”fratele” lui Puya ar fi ingerat o cantitate mare de substanțe interzise.