A acceptat un pahar de vodca de la un strain, dar dupa cateva saptamani a regretat. Mesajul pe care l-a primit pe telefon

Studenta din Anglia a avut o surpriza dupa ce, la cateva saptamani dupa ce i-a fost cumparata o bautura, a primit un mesaj suspect din partea unui strain.

   

O studenta careia i-a fost oferita o bautura, votca cu cola, intr-o seara cand iesise sa se distreze cu prietenele ei, a ramas uimita dupa ce a primit un mesaj, cateva saptamani mai tarziu, in care se preciza ca cel care ii oferise bautura dorea ca fata sa-i achite suma de 6.50 lire sterline, atat cat a costat consumatia, potrivit Daily Mail
Abby Fenton, in varsta de 18 ani, iesise cu prietenele ei, in Sheffield, cand un barbat s-a apropiat de ea si s-a oferit sa-i cumpere o bautura. Ea a acceptat si cei doi au schimbat intre ei numerele de telefon.

Doua saptamani mai tarziu, Abyy a ramas socata cand a citit un mesaj, primit din partea unui necunoscut, in care i se cerea sa transfere niste bani intr-un cont bancar. In mesaj se specifica: “Salut. Sper ca nu e vreo problema, dar imi poti transfera suma de 6.50 de lire?”

Dupa ce a intrebat cine e persoana care i-a dat mesajul, barbatul a raspuns ca-l cheama Liam, fiind cel care i-a cumparat bautura in urma cu cateva saptamani.
Desi Abby a fost surprinsa de gestul nepoliticos al lui Liam, ea a decis sa-i restituie banii.

Dupa ce le-a aratat mesajul prietenilor ei, a fost sfatuita sa-l posteze si pe retelele de socializare, unde a devenit celebru.