9 semne evidente care îți demonstrează că un bărbat e îndrăgostit până peste cap de tine

Fiecare femeie s-a întrebat, cel puţin o dată, dacă bărbatul de lângă ea are sentimente reale pentru ea. Din fericire, există mici amănunte la care poţi fi atentă pentru a vedea dacă ceea ce simte pentru tine este real.

   

1. Sunt supărat/nervos/îngrijorat.
Nu orice bărbat îți va spune ce simte cu adevărat. De cele mai multe ori vei auzi doar „Sunt bine”. Atunci când îți spune cum se simte de fapt, acesta este mai vulnerabil în fața ta. Tu îi vezi o parte a sufletului pe care nu oricine o poate vedea, deoarece te iubește foarte mult.

2. Unde ai fost? Ce faci acum?
Este foarte important pentru un bărbat îndrăgostit să știe ce face persoana iubită. Atât timp cât aceste întrebări nu sunt puse de un milion de ori pe zi, poți spune că ești o norocoasă că l-ai întâlnit.

3. Te ajut eu
Bărbaților le place să știe că ai nevoie de ei și că se pot face utili. Aceștia vor să recunoști uneori că nu te poți descurca singură și că ai avea nevoie de ajutor. Dacă se oferă des să te ajute, atunci cu siguranță este îndrăgostit de tine până peste cap!

4. Îmi este dor de tine
De obicei, bărbații nu spun niciodată astfel de dulcegării. Dacă îți spune că îi este dor de tine, atunci fii sigură că inima i s-a strâns cât un purice în speranța că îi vei răspunde că și ție ți-e dor de el. Chiar dacă sunteți la început de relație, o astfel de afirmație ar trebui să te facă să te gândești serios la viitorul vostru împreună.

5. Vorbeam cu mama
Dacă aduce vorba de mama lui și îți mai și spune despre ce anume vorbea cu ea, atunci este îndrăgostit de tine. Bărbații nu vorbesc de obicei despre ce au de gând să facă sau despre membrii familiei lor. Atunci când îți vorbește despre mama lui, înseamnă că are o mare încredere în tine.

6. Îți pune mereu pe primul plan fericirea și nevoile tale
El nu a ezitat nicicând să pune fericirea ta, pe primul loc. Chiar vrea să te facă fericită. El caută mereu modalități de a-ți face viața mai ușoară și mai convenabilă, chiar dacă aceasta creează un anumit inconvenient pentru el însuși.

7. Întotdeauna găsește timp pentru tine
Știm cu toții că timpul este cel mai valoros detaliu pe care îl putem împărți vreodată cu o altă persoană. Și, prin urmare, dacă un bărbat, indiferent cât de ocupat ar fi, găsește întotdeauna cât mai mult timp pentru tine, cât ai nevoie și chiar și puțin mai mult decât atât, poți considera acest lucru un semn foarte clar, care arată că ești cu adevărat importantă pentru el.

8. Este interesat de viața ta
Și nu din plictiseală, ci pentru că vrea cu adevărat să te cunoască cât mai bine posibil. Și, prin urmare, va pune cu siguranță multe întrebări despre interesele, aspirațiile, gândurile și opiniile tale. Iar când îi spui despre ele, el va asculta cu atenție.

9. Râde mai des și este mai fericit, când sunteți împreună
De ce se întâmplă acest lucru? Da, pentru că lângă tine este pur și simplu mai fericit și mai calm. Îi place sentimentul de fericire și ușurință pe care îl numești dragoste. Doar că ești în viața lui este suficient pentru a-și ridica spiritul în al șatelea cer.