9 lucruri simple, pe care nicidecum nu reușiți să le cumpărați, iar cineva cheltuie o avere pe ele!

Se spune că ”cel avar plătește îndoit” sau chiar mai mult, dar această afirmație nu este întotdeauna corectă. Să zicem, ați fi cumpărat hârtie igienică în valoare de 22-23 de euro, dacă îndeplinește exact aceleași funcții ca hârtia de 2 euro?

   

1. Apă minerală de lux. Costul este de aproximativ 33 euro pentru o sticlă de 750 ml.

Costul final depinde de sticla pe care doriți să o achiziționați. De fapt, pentru asta și plătiți: unele dintre exemplare sunt decorate cu cristale Swarovski și costă puțin peste 2,2 mii euro sticla. Apa însăși trece printr-un sistem de purificare în mai multe etape și este extrasă în munții Tennessee.

2. Una dintre cele mai scumpe hârtii igienice din lume. Poziționată nu numai ca o marfă esențială, ci și ca un accesoriu elegant.


Principalele avantaje ale acestei hârtii sunt: este parfumată, are 3 straturi și nu vopsește pielea. În plus, acest produs este testat de dermatologi și ginecologi. O astfel de hârtie costă aproximativ 23 de euro pentru 6 role.

3. Capac WC confecționat din fibră de carbon. Se presupune că acest lucru ar putea accelera puțin procesul natural.

Avantajele sunt: este ușor, rezistent și desigur, are un anumit farmec. Cumpărătorii susțin că este foarte confortabil să stai pe el. Prețul produsului este de aproximativ 400 Euro.

4. Semn de carte sub formă de clamă din aur sau argint.

Când clama de aur a apărut în magazine și a fost poziționată ca un lucru obișnuit, oamenii s-au înfuriat și certau producătorul. Un astfel de accesoriu costă puțin mai mult de 1200 euro. Pentru cei care nu își pot permite un astfel de lux, producătorul le oferă clame de argint, costul căreia este de aproximativ 145 de euro.

Pag Anterioara1 din 2