8 mesaje de la oameni care nu au timp de flirtat

Apariția erei smartphone a determinat o rescriere a regulilor prin care încep și se dezvoltă relațiile romantice. Întâlnirile sunt planificate și anulate mai ușor; declarațiile de dragoste și respingerile brutale sunt comprimate în scurte observații.

   

Toate momentele amuzante care apar în timpul curtării se termină, în mod invariabil, în online. Firește, noi suntem în favoarea comunicării prin mesaje.
Dar din când în când, chiar și un schimb de mesaje îți poate umple ziua cu emoții pozitive. În acest articol, îți vom prezenta o scurtă selecție de mesaje de flirt de la maeștrii în dragostea online.

1. Când iubita ta vrea să fie răsfățată și e întotdeauna înfometată de mai mult, servește-i o replică asemănătoare. Poate asta o va satisface.

2. Nu-ți sugerăm să folosești un limbaj codificat cu persoanele care se prind mai greu de glumă. S-ar putea să îți provoci doar nervi inutili.


3. Gelozia femeii are tendința de a deveni destul de violentă dacă îi dai curs, așa că ai grijă să nu ajungi acolo. Decât dacă nu cumva vrei să fii responsabil de niște „crime” din pasiune.


4. Nu știm dacă e o glumă sau o realitate, dar sperăm la prima variantă. În orice caz, trebuie să te avertizăm încă o dată că mesajele din mediul online sunt foarte ușor de interpretat…greșit.

5. Când vrei să faci o declaranție romantică și răspunsul pe care-l primești nu e tocmai cel așteptat… Dragostea și banii nu merg de fiecare dată mână în mână…

6. Uneori, e bine să ai un simț al umorului mai dezvoltat, deși asta s-ar putea să-i aducă la exasperare pe cei aflați în situații urgente, cum este cea al acestui tip.

7. Câteodată, nici nu mai ai nevoie de cuvinte atunci când există atât de multe emoticoane care le pot ține locul. Conversațiile prin emoticoane se pot dovedi foarte amuzante, dacă știi cum să le inițiezi.

8. Dacă refuzul nu a fost clar din prima, poate că a doua oară se va înțelege mai bine. Ca să fim clari.