8 lucruri pe care fiecare cuplu trebuie să le facă măcar o dată. Încearcă-le și tu cu perechea ta!

În ziua de astăzi, lucrurile evoluează atât de repede, încât nu mai avem timp să ne oprim și să ne bucurăm de lucrurile pe care le facem. Există o mulțime de lucruri noi și inovatoare pe care le putem face și ar fi păcat să ajungem la bătrânețe fără să le fi încercat. În continuare, găsești o listă cu lucruri intime diverse pe care toate cuplurile trebuie să le încerce măcar o dată:

1. Masați-vă reciproc
E un mod ideal de a scăpa de stresul acumulat de peste zi. Un alt beneficiu atunci când îi faci masaj perechii tale e acela că îți va face și el masaj ție.

2. Gătiți împreună
Dacă vrei să întărești legătura pe care o ai cu partenerul tău și să îți faci relația mai interesantă trebuie să încerci să gătiți împreună. Nu numai că veți fi mai sănătoși, dar veți face și economie la bani pe care nu îi veți mai cheltui la restaurant.

3. Faceți-o la duș
O experiență extrem de nouă și de interesantă pe care o poate încerca orice cuplu e să o faceți în timp ce sunteți la duș împreună. Nu trebuie să investești prea mult timp sau bani în acest expriment. Nu ai nimic de pierdut dacă încerci.

4. Faceți-o în locuri publice
Să o faci într-un loc public e mai nebunesc și mai aventuros decât la duș. Dacă simți că relația ta are nevoie să fie mai palpitantă, atunci ai face bine să încerci atât în public, cât și la duș.

5. Mergeți împreună la patinoar
Patinajul pe gheață e un gest extrem de romantic care topește inima oricărei femei. Asigură-te că știi ceea ce faci pentru ca nici tu și nici partenera ta să nu aveți de suferit. Un instructor v-ar fi foarte until dacă n-ați mai patinat înainte.

Pagini: 1 2