8 ghicitori care îți vor pune mintea la contribuție. Știi răspunsul?

Cele mai bune ghicitori sunt cele care iau un obiect comun, o idee sau un eveniment și îți cer să îl privești în moduri în care nu ai fi făcut-o niciodată.

   

Așează-te confortabil și bucură-te de aceste 8 ghicitori care te vor pune pe gânduri:

1. 3 camere
Ești blocat în camera de mijloc a unei case cu 3 camere. Camera din mijloc în care te aflai are doar o fereastră prevăzută cu gratii de fier. Camerele de pe ambele părți au ușile de ieșire din casă. În camera din stânga sunt 2 asasini care sunt gata să te omoare imediat ce intri în camera lor.

Camera din dreapta este dotată cu arme aparatură laser pe baza razelor UV. Cum vei scăpa?

2. Foc în pădure
2 prieteni, James și Michael, se plimbă într-o pădure foarte uscată, când văd un imens incendiu forestier care se apropie de ei. În cealaltă parte a traseului este un munte uriaș care este imposibil de escaladat pentru a scăpa. Vântul suflă focul spre ei și aceștia cred că focul îi va ajunge într-o zi. Michael îl asigură pe James că nu vor muri și că a adus o cutie de chibrituri, prăjituri și apă suficientă pentru a-i menține în viață pentru o zi.

Care este planul de evadare al lui Michael?

3. Împușcă și supraviețuiești
Într-o vineri seara, Robert merge să vadă un film cu actorul său preferat. Din păcate, filmul se dovedește a fi plictisitor. Dezamăgit că se duce la baie și după ce găsește o baie goală, scoate pistolul și își trage un gonț înre ochi. După 5 minute, el iese din toaletă și se duce acasă în viață.

Cum a supraviețuit?

4. Lectura pe întuneric
James și soția lui Maria stăteau în camera lor de familie. În timp ce James se uita la televizor, Maria citea. La ora 11 pm a avut loc o întrerupere a electricității, astfel încât James s-a dus să se culce, dar Maria continua să citească.

Cum putea Maria să citească, fără lumină în cameră?

5. Om în negru
Un bărbat cu piele bronzată, păr negru și haine negre stătea pe un drum fără lumini. O mașină cu farurile oprite, care se deplasează de-a lungul acestui drum, oprește la câțiva centimetrii de bărbat, aproape lovindu-l.

Fără lumini pe stradă și faruri oprite, cum a văzut șoferul mașinii bărbatul?

6. Prins în interiorul unei clădiri
Donald se trezește și se află în interiorul unei încăperi care are 4 uși de ieșire. Camera are o saltea pe care să doarmă, mâncare, un dozator de apă, astfel încât să nu moară de foame sau de sete. Când Donald se apropie de o ușă pentru a ieși, aude un anunț care îl avertizează cu privire la ceea ce se află în spatele fiecăreia dintre cele 4 uși.

În spatele primei uși se află o cameră de 50 de metri, umplute cu gaze otrăvitoare. În spatele celei de-a doua este o bombă care va fi detonată de îndată ce se deschide ușa. În spatele ușilor a treia și a patra sunt șerpi veninoși și respectiv rechini flămânzi. Care ușă ar trebui să aleagă Donald și de ce?

Pag Anterioara1 din 2