7 semne că e înnebunit după tine. Al 2-lea îi trădează intențiile adevărate

Știi prea bine semnalele clasice că te place: îți aduce flori, te invită la cină și plătește el, îți face declarații romantice… Dar ce te faci atunci când semnalele sunt mai subtile? Stai pe gânduri, asta faci!

   

Pentru ca lucrurile să fie și mai complicate, nu toată lumea se comportă la fel! Cu toate acestea, dacă îi regăsești comportamentul în descrierile de mai jos, înseamnă că ești o norocoasă: e topit după tine!

1. Se ține de cuvânt
Deși dragostea te poate face atât de zăpăcit încât să uiți și unde îți este capul, dacă el se ține întotdeauna de cuvânt, înseamnă că te place cu adevărat. Dacă face tot ce poate pentru a te suna atunci când ți-a promis asta, înseamnă că ești o persoană importantă pentru el.

2. Nu se grăbește
La începutul unei relații noi, se întâmplă adesea ca pasiunea să fie cea care să stabilească o viteză amețitoare. De aceea, atunci când o persoană își dorește să nu se grăbească, înseamnă că își dorește foarte mult ca relația voastră să evolueze spre ceva de durată.

3. Sunteți prieteni
Dacă înainte de a începe o relație romantică el a făcut în așa fel încât să vă împrieteniți, poți fi liniștită: te place foarte mult, nu ești doar o obsesie trecătoare în viața lui.

4. Este stângaci în preajma ta
Dacă el pare calm, relaxat și încrezător atunci când stă de vorbă cu oricine altcineva, însă de față cu tine se fâstâcește sau este stângaci, înseamnă că te place mai mult decât ai fi crezut. Este firesc ca oamenii să fie nesiguri atunci când încep o relație nouă.

5. Este rezervat când sunteți împreună
Dacă nu este niciodată spontan și evită situațiile în care nu se simte confortabil, motivul nu este personalitatea lui plictisitoare! Este modul lui de a masca faptul că îl tulburi și nu se simte chiar în apele lui când sunteți împreună. Nu îți face griji, se va rezolva cu timpul!

6. Îți imită comportamentul
Imitarea comportamentului are o strânsă legătură cu empatia, dar și cu afecțiunea. Dacă dă din cap atunci când dai din tu, sau stă picior peste picior, la fel ca tine, înseamnă că se simte deosebit de apropiat de tine.

7. Nu îl deranjează neplăcerile pe care le are de depășit pentru a fi cu tine
Ar putea conduce ore în și doar ca să te vadă câteva minute. Lucrurile care, în mod normal, sunt o corvoadă, nu i se vor mai părea deloc dificile atunci când este îndrăgostit de tine până peste cap.