7 lucruri specifice FEMEILOR pe care le fac și BĂRBAȚII pe ascuns

Dragostea față de animale simpatice, comediile romantice și produsele cosmetice sunt considerate lucuri pe care le iubesc femeile, însă adevărul e că aceste plăceri nu sunt exclusiv feminine. Mulți bărbați sunt în interiorul lor foarte sensibili sau fac din amuzanment lucruri la care nu te-ai aștepta.

   

Iată o listă cu 7 lucruri tipice femeilor pe care le fac și bărbații:

1. Bârfesc

Normal că și bărbații bârfesc atunci când se întâlnesc. Fie că e vorba de noile lor cuceriri sau de cât de mult în urăsc pe noul coleg de muncă, și bărbații simt nevoia de a se descărca. Și cine ar putea înțelege mai bine decât gașca de prieteni?

2. Cumpărături

Aici putem să catalogăm bărbații în două tabere. Tabăra celor care iubesc cumpărăturile de orice natură și ar putea să stea fără probleme câteva ore la mall în căutarea pantalonilor perfecți și tabăra celor care preferă cumpărăturile super rapide. Dar asta numai când e vorba de haine. Dacă dezvoltăm subiectul și vorbim despre mașini sau gadget-uri, cu siguranță că orice bărbat abia așteaptă să facă o nouă achiziție după ce au studiat bine piața.

3. Dansează de bucurie

Nu se pune neapărat probleme unei coregrafii complicate, dar și bărbații dansează de bucurie pentru a-și exprima entuziasmul.

Pag Anterioara1 din 2