7 LUCRURI pe care nicio FEMEIE nu le poate schimba la un BĂRBAT

Femeile comit de multe ori o mare greșeală – cred că își pot schimba bărbații. Defectele mărunte se pot corecta, într-adevăr, dar dacă iubitul tău crede că mnciuna sau abuzurile sunt normale, nu ai ce face. Există lucruri la oameni care nu se pot schimba. Iată câteva exemple:

   

1. Obiceiurile

Primul lucru pe care va trebui să-l accepți când te căsătorești e faptul că soțul tău are niște obieceiuri. Îl poți controla, poți purta lungi discuții cu el, dar nu vei putea să-l dezobișnuiești definitiv de anumite lucruri. Dacă soțul tău renunță la a-și mînca unghiile sau la a consuma alcool înseamnă că ai o voință puternică – dar asta nu garantează că obiceiurile sale rele nu vor reveni.

2. Felul lui de a se îmbrăca

Simțul stilului masculin nu se poate corecta. Unele femei încearcă însă să lupte cu asta alegându-i soțului haine, dar când vei începe să-l lași să se ducă singur la magazin, garderoba sa va începe să arate ca înainte.

3. Relația cu mama sa


Dacă bărbatul tău e foarte apropiat de mamă, aproape ca și în copilărie, asta nu se va schimba după nuntă. Dacă te căsătorești cu el, va trebui să accepți prezența constantă și invizibilă a soacrei tale în relația voastră.

4. Pasiunile

Dacă bărbatul tău e un împătimit al vreunui sport, acest lucru nu se va schimba niciodată, deoarece e o parte importantă din viața sa. Poți încerca să vezi de ce îi place acel sport așa de mult. Poate nu e chiar așa rău.

Pag Anterioara1 din 2