7 imagini AMUZANTE care arată cât de DIFERIT gândes BĂRBAȚII și FEMEILE

De multe ori, bărbații și femeile văd aceleași lucruri într-un mod total diferit. Iată câteva expresii care pot fi înțelese complet diferit de cătrei femei și de către bărbați – nu e vorba de cine are dreptate:

   

1. O să vorbim

El: Pentru bărbați, orice dialog presupune o problemă sau ceva care trebuie rezolvat. Ei folosesc această frază numai cu un scop precis și, când aud asta, devin încordați pentru că înseamnă că ceva a mers prost.

Ea: Pentru femei, comunicarea e un mod de a-și întări legăturile cu partenerii. De aceea, nu e neapărat vorba de o problem.

2. Nu mă asculți

El: Bărbatul înțelege mai bine informația când e tăcut și concentrat, iar de aceea pare că nu e atent la tine. Reproșurile că nu te ascultă îl surprind și îl pot chiar jigni, pentru că el chiar încearcă să înțeleagă.

Ea: Femeia, când ascultă cu atenție, folosește multe exclamații și gesturi deoarece, pentru a înțelege, trebuie să „trăiască” situația. Bărbații nu înțeleg acest tip de comportament care, de multe ori, îi enervează, deoarece îi împiedică să se concentreze.

3. Vom face asta împreună

El: Bărbaților nu le place să-și împartă victoriile și nici să muncească în echipă. De aceea, nu îi încântă ideea de a munci în echipă și nu vor propune asta prea des.

Ea: Femeile sunt mai unite și e foarte important pentru ele să aibă o echipă care să le susțină. Orice motiv de a face ceva împreună e o șansă pentru ele de a vedea că nu sunt singure.

Pagini: 1 2