6 semne că sufletul unei persoane decedate, pe care ai iubit-o, este în preajmă

Ezoteriștii susțin că persoanele dragi nu ne părăsesc niciodată. Ele ne dau semne din când în când ca să ne avertizeze în legătură cu anumite pericole.

   

1. PERSOANA DECEDATĂ APARE ÎN VIS
În timpul somnului, energia vibrațională crește și se aliniază energiei superioare a spiritelor, susțin cei care studiază fenomenul. Dacă persoana dragă, care a decedat, apare în vis, înseamnă că vrea să îți transmită ceva, să îți spună că trebuie să ai grijă la ceea ce faci, mai ales dacă treci printr-o mare cumpănă.

2. PARFUMUL PERSOANEI IUBITE POATE BÂNTUI LOCUINȚA
Nu puțini oameni au spus că au simțit parfumul persoanei decedate s-a simțit în casă la mult timp după ce aceasta a părăsit lumea.

3. APAR ȘI DISPAR OBIECTE PE CARE CEL DECEDAT LE-A FOLOSIT
Ca să transmită mesaje, spiritele pot muta obiecte prin casă. De cele mai multe ori, e vorba despre obiectele pe care persoana dragă le folosea odinioară.

4. MESAJELE APAR ȘI SUB FORMĂ DE CÂNTECE
Sufletele celor decedați pot ”cânta”. Unele persoane aud adesea melodii pe care cel mort le asculta.

5. ANIMALELE AU COMPORTAMENTE CIUDATE
Animalele sunt extrem de receptive la prezența entităților supranaturale. Dacă pisica sau câinele se comportă anormal, e posibil ca în locuință să fie prezent spiritul unei persoane care s-a stins din viață.

6. LUCRURI CARE SE ÎNTÂMPLĂ DIN SENIN
Dacă persoana decedată te-a avertizat în legătură cu anumite obiceiuri pe care le ai, precum să nu uiți lumina aprinsă în casă ori să închizi ușa, e posibil ca aceste lucruri să se întâmple de la sine.