6 motive Reale pentru care bărbații preferă femeile Plinuțe

Deși vedem peste tot fotomodele de succes cu mărimi de 90-60-90, în realitate foarte puțini bărbați își doresc o relație cu femei slabe. Dintotdeauna bărbații au fost atrași de femeile cu forme pline. Sânii mari, posteriorul bombat și copasele voluptoase încing rapid imaginația bărbaților.

Loading...

Iată 6 motive pentru care bărbații preferă femeile cu forme:

1. Au sâni mai mari
Există mulți bărbați cărora le plac sânii și femeile plinuțe au sâni mai mari. E chiar simplu. Nu-i deranjează cei câțiva centimetri în plus de pe talie atâta timp cât ajung să se bucure de „bunătăți”.

2. Au fund mai mare
La fel ca sânii, un fund mare și o talie lată reprezintă semne de feritilitate. Forma posteriorului este foarte importantă și e de preferat să fie un fund fermn. Fundul este un atu foarte sexy, așa că nu ar trebui să eziți să-l pui în evidență.

Loading...

3. Mănâncă
Dacă ciugulești dintr-o salată și termini cu o oră înainte ca el să își fi mâncat friptura și cartofii, se va agita destul de mult. Bărbaților le plac femeile cu forme pentru că mănâncă împreună cu ei și e mereu mai confortabil să mănânci cu cineva decât să stea cineva lângă tine și să te privească în timp ce mănânci.

4. Arată mai tinere
Bărbaților le mai plac femeile cu forme pentru că, în general, arată mai tinere. E adevărat, grăsimea aceea în plus netezește ridurile, doamnelor!

Pagini: 1 2