6 MINCIUNI pe care le spun bărbații pentru a obține ceea ce vor

Cei mai mulți băieți îți spun destul de multe doar pentru a te duce în pat. De obicei, ceea ce fac este chiar hilar și chiar amuzant.

Unii dintre ei spun aceste lucruri pentru că te plac cu adevărat și sunt sinceri, dar cei mai mulți dintre ei vin cu aceste replici doar ca să se culce cu tine. Există femei care pot citi printre linii și care pot vedea chiar prin acele cuvinte dulci și acțiuni grijulii.

1. Îți face promisiuni
Îți spune: „Iubito, îmi placi foarte mult, vreau să fiu cu tine … dar nu chiar acum. Nu îți face griji, curând vom fi împreună … „

Știi și tu că vorbele nu înseamnă nimic, mai ales dacă sunt spuse prea devreme. Concentrează-te pe fapte.

2. E de acrod cu tot ce spui
Încercă uneori acest lucru: spune-i minciuni notorii și de necrezut, minciuni care sunt atât de evidente. Încearcă să nu râzi în timp ce faci asta. Spre exemplu:

Tu: Știi că tatăl meu a mers în spațiu?

El: „Woooow, nu ai fotografii?“ (Traducere: invita-mă la tine, nu-mi pasă că minți)

Loading...
Loading...

3. Știu cum să folosească „Te iubesc”
Știm cu toții scenariul. Ieși în oraș cu el, porți o rochie foarte sexy și elegantă, iar el rămâne blocat când te vede. Întreaga întâlnire este încărcată cu energie sexuală, cu trimiteri sexuale, și pare că sunteți în mijlocul unor focuri de artificii.

Te duci la el, unde cel mai probabil vă sărutați, dar vrei să te oprești aici. În acel moment el își va pune masca celui mai dulce și grijuliu tip pe care l-ai întâlnit vreodată. Următorul lucru pe care îl va face e să îți șoptească că te iubește.

În acel moment cea mai bună decizie e să pleci de acolo.

Pagini: 1 2