6 lucruri pe care sa nu le arunci niciodata in vasul de toaleta

Mai mult ca sigur ti s-a intamplat sa arunci diverse lucruri in vasul de toaleta, din comoditate. Fie pentru ca era mai aproape decat cosul de gunoi din bucatarie, fie pentru ca ti s-au parut inofensive. La urma urmei, ce se poate intampla daca arunci betisoare de urechi, servetele umede sau uleiurile, in vasul de toaleta?

   

Ei bine, se pot infunda tevile si pot aparea mirosuri neplacute in baie. Inainte sa dai vina pe vecinul de la etajul superior pentru ca iar ti-a inundat baia, iata care sunt cele 6 lucruri pe care sa nu le arunci niciodata in vasul de toaleta:

6 lucruri pe care sa nu le arunci niciodata in vasul de toaleta

Servetelele umede


Spre deosebire de hartia igienica, de exemplu, acestea nu se vor descompune, odata aruncate in vasul de toaleta. In schimb, acestea pot infunda sistemul de canalizare. Daca obisnuiesti sa folosesti des servetele umede, pune un cos de gunoi in baie, in cazul in care nu ai inca unul si arunca acolo servetelele umede. Acelasi lucru se aplica si pentru dischetele demachiante care la randul lor pot infunda sistemul de canalizare si nu ar trebui sa fie niciodata aruncate in vasul de toaleta.

Betisoarele de urechi

Acestea nu doar ca nu se vor descompune, dar atunci cand sunt duse de apa, se vor aduna, in mod inevitabil, in partile curbate ale tevilor, impiedicand restul lucrurilor aruncate sa mai treaca de ele, iar de aici pana la o teava infundata nu mai este mult.

Zatul de cafea

Stim, este un scrub natural excelent si ne ajuta sa luptam impotriva celulitei, insa daca obisnuim sa il aruncam in vasul de toaleta, dupa ce l-am folosit la dus, facem o mare greseala. Zatul de cafea se va acumula intr-un sediment gros care va duce intr-un final la infundarea tevilor.

Pagini: 1 2