5 trasaturi ale unei femei puternice: Tu le ai?

   

3. Nu ii plac oamenii insensibili, egoisti sau pretentiosi
Spre deosebire de ceea ce multi cred, o persoana cu un profil puternic si rezistent este sensibila si foarte umila.

Acest lucru se datoreaza faptului ca ea apreciaza lucruri importante care nu irosesc timp si care dau un sentiment de bunastare: prietenii buni, oameni care aduc lumina si nu furtuni, parteneri afectivi si angajati care impartasesc valorile ei.

Prin urmare, nu tolereaza pe cei care actioneaza egoist sau care nu stiu sa pretuiasca cele mai simple lucruri din viata: lucruri care nu pot fi cumparate pe care noi toti le castigam traind in respect si fericire.

4. Au invatat din frica si adversitate
Una dintre trasaturile care definesc oamenii puternici este o rezilienta psihologica clara. Dupa cum stim deja, putine cuvinte sunt la fel de relevante in domeniul dezvoltarii personale ca si rezilienta.

Este capacitatea prin care reusim sa depasim adversitatea si durerea emotionala. Nu numai asta, ci si capacitatea de a invata din aceste experiente.

Astfel, cineva cu o personalitate puternica a reusit sa invete din teama, sa treaca granita pentru a-si atinge obiectivele.

In plus, toate aceste invataturi vitale ii dau mai multe instrumente psihologice pentru a avansa fara frica si pentru a fi receptiva la ceea ce aduce viata, dar cunoaste foarte bine „ceea ce nu este dispusa sa accepte”.

5. Nu trebuie sa-i placa pe toti
Asa cum am indicat la inceput, o persoana cu o personalitate puternica nu incearca intotdeauna sa-i multumeasca pe toti. In schimb, stie ce doreste si nu pierde timp cu oameni care nu merita.

Incet, a invatat ca putine lucruri provoaca atat de multa frustrare si suferinta precum dorinta de a multumi pe toata lumea si a cauta aprobarea tuturor. Nu este util, nu este logic si este nesanatos.

Astfel, o persoana cu o personalitate rezistenta ia abordarea de a nu-si face griji daca cineva nu o accepta pentru cine este ea.

Stie ca cei care sunt langa ea sunt cei care merita cu adevarat, cei cu care merita sa mearga mana in mana pe calea ei de viata si care recunosc valoarea autenticitatii ei.

In ansamblu, mai multe dintre aceste caracteristici iti vor parea probabil familiare. Poate ca toti am invatat sa fim puternici in felul nostru sau in curand o vom face. Suntem pe cale sa dezvoltam o personalitate puternica.

2 din 2Pag Urmatoare