5 lucruri pe care sa le faci cu partenerul tau inainte de somn daca vrei ca in casa voastra sa domneasca fericirea

Cu totii ne dorim sa avem relatii implinite si fericite. Pentru a atinge acest obiectiv, adopta urmatoarele 5 obiceiurilor ale cuplurilor fericite inainte de culcare.Cuvintele, gandurile sau actiunile noastre inainte de culcare pot fi mai importante decat ne-am putea inchipui.

Gesturile pozitive ne alimenteaza starea de bine si creeaza un ambient pozitiv. Daca tu si partenerul tau adoptati cateva obiceiuri ale cuplurilor fericite in orele de dinainte de culcare, relatia voastra va avea numai de castigat. Pentru a avea o relatie sanatoasa si de durata, este important sa cauti mereu sa o imbunatatesti. Desigur, munca in echipa este esentiala.

Daca aveti nedumeriri, puneti-va urmatoarea intrebare: ne straduim amandoi pentru a mentine magia relatiei sau asteptam ca acest lucru sa se intample de la sine fara ca noi sa depunem nici cel mai mic efort? Dupa cum bine stim, rutina este unul dintre cei mai mari dusmani ai unei relatii fericite. Prin urmare, trebuie sa tineti la distanta plictiseala si sa va consolidati legatura si sentimentele in toate modurile posibile. Finalurile fericite nu cad din cer, ci se construiesc putin cate putin in fiecare zi.

Daca nu stii cum sa procedezi si nu iti amintesti sa fi facut ceva mai interesant alaturi de partener in ultima vreme decat sa butonezi telecomanda, arunca o privire pe urmatoarea lista de obiceiuri ale cuplurilor fericite inainte de culcare pentru a-ti gasi inspiratia.

Nu este vorba despre a face totul impreuna pana la saturatie. Trebuie doar sa oferiti amandoi tot ce e mai bun in voi de dragul relatiei. Daca puneti in practica gesturile de mai jos, va veti simti mai buni ca oameni si ca parteneri de viata.

Obiceiuri ale cuplurilor fericite inainte de culcare

1. Discuta
Acesta este unul dintre cele mai importante obiceiuri ale cuplurilor fericite inainte de culcare. Este vorba de a discuta cu partenerul. Nu din obligatie, ci pentru a va bucura unul de compania celuilalt.
Incearca sa discuti sincer despre orice subiect. Este important sa cunosti mai bine persoana de langa tine si sa ii descoperi universul psihologic si emotional.

Cateva elemente de baza in purtarea discutiei
– Toleranta si respect. Asculta-ti partenerul si respecta-i ideile. Chiar daca parerile voastre sunt diferite, exista loc pentru amandoi intr-o discutie. Nu este nevoie sa il certi sau sa il critici.
– Grija si afectiune. Orice conversatie trebuie sa fie purtata cu afectiune.
– Rabdare. Nu este nevoie sa te grabesti sa iti expui toate ideile si argumentele.
– Retraiti momente amuzante, placute si fericite traite impreuna.
– Terapia prin ras. Nu strica sa radeti putin inainte de culcare!
– Desigur, ideal ar fi sa discutati subiecte care nu genereaza stres sau conflicte. Insa nici nu trebuie sa plasmuiti o fantezie si sa evitati sa abordati subiecte critice, necesare pentru dezvoltarea personala si in cuplu.

Conversatiile imbunatatesc calitatea comunicarii, ajuta la eliberarea tensiunii si intaresc relatia.

Pagini: 1 2