5 Calitati pe care trebuie sa le aiba o femeie in pat. Nu rata nr. 3

Exista mai multe calitati pe care trebuie sa le aiba o femeie in pat, iar majoritatea dintre ele sunt niste gesturi banale care cuceresc instant orice barbat.

E greu sa gasesti un partener intim 100% compatibil. Cu toate acestea, anumite lucruri pe care femeile le fac in dormitor pot prelungi pasiunea. Barbatii au asteptari mici, in comparatie cu femeile. Iata care sunt gesturile care ii incanta pe masculi in materie de relatii intime.

Calitatile pe care orice femeie trebuie sa le aiba cand vine vorba de amor

1. Trebuie sa fie ea

Este deja un cliseu, insa prima regula in sex este descatusarea de orice tensiune. Cu cat o femeie vrea sa para altceva decat este, cu atat partida este sortita esecului.

Barbatii cauta naturaletea in tot ceea ce face o femeie. Masculii vor femei care sa se poarte normal, sa se simta mereu in siguranta, in mediul lor.

2. Sa fie de acord cu jocurile erotice

O alta calitate pe care barbatii o apreciaza la femei este deschiderea spre tot felul de jocuri. Prin jocuri erotice putem intelege de la dezbracarea in doi pana la un mic concurs culinar imbracati sumar.

In acelasi timp, daca o anumita cerinta din partea partenerului nu este pe placul femeii, e bine ca aceasta sa isi verbalizeze refuzul. Evident, trebuie sa si argumenteze.

Barbatii vor insista mult asupra anumitor perversiuni. Cea mai mare greseala este sa te candesti la ce va crede barbatul despre tine (in cele mai multe privinte va crede exact invers decat ceea ce iti imaginezi tu).

3. Fara presiune!

Barbatilor nu le place sa fie presati in pat. Anumite femei sunt atat de agitate incat vor ca totul sa se termine cat mai repede. Cea mai frumoasa parte a unui act sexual este chiar preludiul.

Daca doamnele grabesc foarte mult lucrurile, nu vor obtine decat o partida de sex mecanic. Totul trebuie sa decurga natural, lin. Asadar, fara presiune!

Pagini: 1 2