4 zodii înșală până de Crăciun. Nu se mai pot abține!

Berbec
Nativele Berbec sunt femei care știu ce vor de la viață și nu se abat vreodată de la drumul propus. Cu toate acestea, luna decembrie le va face să calce strâmb și să deraieze de la drumul relației actuale. În ciuda faptului că au mustrări de conștiință, iar relația cu iubitul începe să scârțâie, nativele nu renunță la amant și merg înainte pe noul drum.

   

Leu
Leoaicele iubesc atenția și complimentele, fapt pentru care nu ratează vreun moment sau șansă de a primi tot mai multe aprecieri. Astfel, din cauza faptului că nu mai primesc atât de multe complimente din partea iubitului, până la sfârșitul anului, nativele Leu își găsesc liniștea și alinarea în brațele altui bărbat. Crăciunul le surprinde în discuții aprinse cu actualul iubit și extrem de fericite și împlinite lângă amant.

Scorpion
Nativele Scorpion consideră că nu este atât de important să fie loiale, fapt pentru care nu se uită înapoi și n-au urme de regret în momentul în care calcă strâmb. Își vor lăsa iubitul cu buza umflată anul acesta de Crăciun, deoarece își vor petrece sărbătorile în compania unui bărbat galant, elegant și foarte educat. În plus, sunt de părere că nimic nu este întâmplător în viață, fapt pentru care merg înainte cu capul sus.

Vărsător
Iubitul nu le mai acordă libertatea de care au nevoie și nu le mai lasă deloc spațiu personal, motiv pentru care au început să nu se mai simtă atât de bine în relația actuală. Pe punctul de a pune capăt relației, un bărbat extraordinat apare întâmplător în viața lor și le face să uite cu totul de fosta relației și de micile urme de regret. Dacă au încredere în ele și putere, totul va fi bine la sfârșit!