4 semne ca te iubeste cu adevarat

Orice femeie se întreabă dacă partenerul de viaţă o iubeşte cu adevărat sau nu. Un cuvânt spune un lucru, însă o faptă face cât o mie! Vezi 5 semne care îţi arată că el te iubeşte cu adevărat:

   

E pregătit să facă un compromis
Orice om are propriile nevoi, dorinţe şi vise, dar nu întotdeauna sunt aceleaşi cu ale partenerului de viaţă. De aceea, câteodată trebuie să găsiţi o cale de mijloc, iar atunci când nu există, să faceţi un compromis – fiecare renunţă la ceva pentru a găsi soluţia potrivită pentru amândoi.
Dacă şi el este pe aceeaşi lungime de undă ca şi tine şi este pregătit să facă un astfel de compromis de dragul tău, înseamnă că este pregătit pentru o relaţie sănătoasă şi că te iubeşte cu adevărat.

Îşi aminteşte lucrurile mici
Dar de însemnătate pentru tine. Dacă el a făcut efortul să ţină minte anumite detalii doar ca să te poată face pe tine fericită, în mod cert astfel îşi arată afecţiunea şi dragostea pe care o poartă pentru tine
Aceste mici detalii pot fi de la culoarea ta favorită, la filmul la care te uiţi atunci când te simţi deprimată şi până la anecdote din copilărie pe care i le-ai povestit la începutul relaţiei voastre.

Îţi pregăteşte surprize fără ocazii speciale
Un bărbat care te iubeşte cu adevărat se gândeşte la fericirea ta fără să fie condiţionat de ocazii speciale, precum 8 Martie sau Ziua Îndrăgostiţilor. În schimb, îţi pregăteşte surprize atunci când te aştepţi mai puţin.
Îţi ia un buchet de flori pentru că ştie că îţi plac, îţi trimite mesaje dulci ca să-ţi arate că se gândeşte la tine şi chiar te mai surprinde din când în când cu un masaj relaxant, după o zi obositoare pentru tine.

Te poţi baza pe el

Care este prima persoană pe care o suni atunci când ai o problemă? Dacă este el, înseamnă că el a făcut tot posibilul să devină acea persoană pentru tine, că ţi-a câştigat încrederea şi că te poţi baza pe el de fiecare dată.
Mai mult, un alt semn că te iubeşte cu adevărat este că te respectă, îţi sprijină deciziile şi este acolo oricând ai nevoie de un sfat, de o îmbrăţişare sau de o vorbă bună.