20 de lucruri brutal de sincere pe care să le știi de la o mamă care a născut natural

Bekki Pope, o proaspătă mămică, a decis să împărtășească și cu alte mame experiența ei de după naștere și a scris într-un mod aproape brutal de sincer felul cum s-a simțit ea după nașterea naturală:

1. Durerile de după naștere. Toate ne gândim la durerile nașterii, dar cine se gândește la cele de după? Când Dumnezeu a creat femeia și a proiectat-o să nască, nu prea a avut mare grijă de ea, a cam dat-o în bară.

2. Primul pișu. E ca și cum ai vrea să fii star într-un film porno hard și extrem de jenant.

3. Primul tau scaun. Nu te panica, nu naști din nou, chiar dacă așa ți se pare. Gândește-te că ai reușit să împingi afară un copil, nu te dărâmă pe tine asta. Dacă simți că îți cade fundul, te asigur că nu va fi așa.

4. Copilul arată cam ciudat. Toată lumea îți va spune ”wow, ce copilaș mic și drăguț”, te vei uita ei, le vei accepta opinia, dar tu vezi clar că este roșu, plin de sânge și zbârcit în momentul în care iese din tine.

5. Primul lor scaun, nu e de fapt caca, e catran. Și ai impresia că s-a născut direct cu el.

6. Primul tău duș. Vei simți că vei merge mereu crăcănată ca John Wayne, dar, crede-mă te vei simți mult mai bine după.

7. Asistentele au impresia că e copilul lor și nu al tău. Vor veni și-l vor lua, schimba, spăla, fără măcar să-ți ceară voie, ca și cum nici nu ar fi copilul tău.

8. Vei avea impresia că micuțul tău te urăște. Nu că plânge, plânge de parcă un mic demon l-ar îndemna să facă asta. Iar când îl ia altcineva în brațe se liniștește dintr-odată. Și asta nu te va face deloc să te simți mai bine.

9. Ideea unei micuțe ființe care suge la sânul tău va deveni în sfârșit realitate. Abia acela e momentul în care realizezi cu adevărat că ai devenit mamă. Dar ajungi să te simți și ca o vacă la un moment dat.

Pagini: 1 2