20 de ani de țiganizare a României! Dacă pe timpul comunismului de rromi nu se amintea niciodată, azi sunt prezenți pe toate posturile de tembeliziune, iar modul lor de trai a fost asimilat de ciobanii din România, unii cu diplome universitare

Asistăm de peste 20 de ani la un proces continuu de țiganizare a României. Dacă pe timpul comunismului de țigani nu se amintea niciodată, azi sunt prezenți pe toate posturile de tembeliziune, iar modul lor de trai (cel mai urât de pe Terra) a fost asimilat de ciobanii din România, unii cu diplome universitare.

   

Țiganii sunt singura nație ce nu are un Zeu (Dumnezeu, Alah, Buddha etc.), iar acesta poate fi unul din motivele pentru care acești ultimi oameni de pe Pământ fac ceea ce fac: fură, ucid, violează, devastează, creează rețele criminale etc.

Neavând nici un ideal supranatural, țiganii se bazează pe înșelăciuni, farmece, divinizează banii etc. Acum câteva zile, de exemplu, Național TV prezenta într-o emisiune ‘educativă’ ce pățește o femeie care-și înșală soțul, în anul, atenție, 2018: este judecată de stabor. Adică tiganii sunt un stat în stat, statul român fiind bun doar de muls și de furat, că de respectarea legilor acestei țări nici nu se pune problema la țigani. Sau, dacă nu știați, părinții au obligația să-și dea copii la școală. Ce fac tiganii? Îi trimit la cerșit, la furat, în timp ce Antenele securistului Voiculescu prezintă în prime-time știri cu cei 0,0001% dintre țigani care mai fac și altceva decât restul. Iar atunci când este vorba de restul, nu mai sunt țigani, ci ‘români’.

Alte aspecte ale tiganizării României: s-au împrumutat din limbajul țiganilor cuvinte precum ‘mișto’, ‘mânca-ți-aș’ etc. Nu trebuie să fii specialist în deprinderi țigănești ca să-ți dai seama de țiganizarea unor persoane. De exemplu, Adriana Bahmuțeanu, o tigancă după vorbă, după port, ce-și spală rufele murdare ale familiei la AntenaSecu1, folosește extrem de des expresia ‘mânca-ți-aș’. Inclusiv unii profesori de pe aici au în limbaj această ‘perlă’ țigănească: Săcrieriu Adrian Petrică ar fi unul dintre ei. Ei bine, dragii mei, ce credeți că face, în România, Consiliul National pentru Combaterea Discriminării? Iată răspunsul: Ce păţeşti dacă spui cuiva „ţigan” în loc de „rom”? Membrii Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) au decis creşterea amenzilor pentru discriminarea unei persoane fizice şi a unui grup. Astfel, cine discriminează o persoană riscă o amendă între 1.000 şi 30.000 de lei, iar cine jigneşte un grup riscă între 2.000 şi 100.000 de lei amendă. Pentru ungurii, țiganii și alte lighioane din respectivul consiliu, iată mai jos câteva exemple de discriminare a românilor în propria lor țară. Înainte de asta, o observație: nu respectă nimeni chestia cu discriminarea tiganilor, dacă navigăm pe net, iar țiganii își spun ‚țigani’ între ei. Mulțumim țiganului Ilici „KGB” Iliescu pentru cadoul otrăvit: noțiunea de ‚țigan’ nu există.

O elevă amenințată și jignită de colegii unguri după ce a venit cu o bentiță tricoloră la școală: „Jos Sabina țigan Elena!” „O elevă de la liceul Korosi Csoma Sandor din Covasna, care a purtat o bentiţă tricoloră la şcoală, de Ziua maghiarilor de pretutindeni, susţine că a fost ameninţată şi jignită de colegii ei de etnie maghiară.” S-a sesizat cineva de faptul că românii sunt făcuți țigani în propria lor țară? Evident că nu, pentru români nu există Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, deși membrii acestuia sunt plătiți de românii care muncesc și pentru copii lor, etichetați țigani în propria lor țară.