17 cupluri toxice din zodiac. Nu vor fi niciodată fericite împreună

Nu orice relație este făcută să dureze. Unele semne zodiacale se bucură de o compatibilitate mai mare, pe când altele nu se pot înțelege deloc. Unele pun foarte multă pasiune în relație la început, pentru ca mai apoi această pasiune să se transforme în ură. Pe lângă aceste combinații, mai există și cuplurile care sunt făcute să fie împreună și care sunt fericite până la adânci bătrâneți împreună.

   

Totuși, unele cupluri pot fi distructive încă de la început și din acest motiv nu vor fi fericite niciodată. Aceste combinații zodiacale sunt toxice, iar pe măsură ce relația avansează, cei doi parteneri se simt captivi într-o legătură care îi distruge și îi umilește. Ești curioasă despre cine este vorba? Află mai jos!

Cupluri toxice din zodiac

Vărsător + Rac = disonanță emoțională
Problemele în cadrul acestui cuplu se vor vedea încă de la început. Vărsătorului nu îi plac regulile și nici tradiția și este din fire aventuros și excentric. Racului, pe de altă parte, nu îi place necunoscutul și mereu vrea să știe în ce stadiu se află relația în care se află. Mai mult, Vărsătorul nu este deloc sentimental și tinde să ignore acest aspect emoțional al relației, ceea ce îl rănește profund pe partenerul lui sensibil.

Leu + Scorpion = complexul lui Dumnezeu
Într-un top al zodiilor cărora le place să controleze totul, Leul și Scorpionul se află în capul listei. Leul este dramatic și charismatic și îi place să fie în centrul atenției cât mai mult posibil. Scorpionul, pe de altă parte, urăște persoanele care depun prea multe eforturi pentru a ieși în evidență. Este natural atunci când se află într-un grup și preferă să păstreze un aer enigmatic. Din acest motiv, nu poate să aibă o relație cu o persoană care mereu are nevoie de atenție.

Fecioară + Săgetător = familist versus explorator
Săgetătorului îi place să exploreze lumea și să călătorească. Stabilitatea nu se află pe lista lui de priorități. Fecioara, pe de altă parte, este o persoană practică și are ca principal scop stabilitatea. Deși îi place aventura, aceasta mereu va dori să se asigure că bazele relației sunt consolidate înainte de a trece la o nouă etapă și a se lăsa purtată de val.

Pești + Balanță = iluzia puterii
Diferențele care apar în această relație țin de așteptările fiecărei zodii atunci când vine vorba de partener. Balanța vrea ca partenerul ei să fie puternic și supus, în timp ce nativul din Pești vrea un partener care este amabil și iubitor. Peștii sunt extrem de sensibili și emotivi, calități pe care Balanța nu le apreciază deloc, deoarece își dorește o persoană puternică alături.

Capricorn + Gemeni = cel care respectă regulile versus cel care le încalcă
Ca și Fecioara, Capricornul este semn de Pământ, ceea ce înseamnă că este realist. Gemenii, pe de altă parte, sunt destul de… aerieni. Capricornul vrea stabilitate, pe când nativul din Gemeni este într-o permanentă căutare de noi experiențe. Mai mult, urăște să respecte regulile și vrea mereu să fie în centrul atenției, lucruri pe care Capricornul nu le suportă.

Berbec + Scorpion = foc și apă
Din punct de vedere fizic, cei doi nativi se bucură de o compatibilitate destul de mare. Ambii sunt guvernați de Marte, planeta pasiunii și a războiului. Deși această legătură poate fi destul de pasională, este destul de greu de menținut, deoarece ambii nativi sunt încăpățânați. Întotdeauna va exista o luptă între cei doi, indiferent cât de îndrăgostiți vor fi.

Taur + Scorpion = contrariile se atrag doar la început
Cele două semne sunt opuse. Deși ai crede că contrariile se atrag, se pare că adevărul este altul. Cei doi nativi nu vor ajunge niciodată la un compromis. Taurul este gelos, iar Scorpionul adoră să îi arate partenerului că se înșală. Mai mult, Taurul preferă să preia controlul relației, ceea ce va fi imposibil într-o relație cu un Scorpion. Acesta din urmă este manipulator într-o relație și nu îi va permite partenerului să îi fure rolul.

Taur + Săgetător = priorități diferite
Săgetătorul este cunoscut pentru dragostea lui de aventură, dar și pentru curiozitatea aproape copilărească ce îl face să fie mereu în mișcare. Din moment ce Taurul este extrem de practic și pune accentul pe stabilitate, Săgetătorul va părea imatur și copilăros în relație. Deși Taurul se va simți atras la început de spiritul de aventură al partenerului său, acest lucru nu va dura pentru totdeauna, deoarece fiecare va avea priorități diferite.

Pagini: 1 2