15 Traditii din diferite tari care au surprins intreaga lume

   

O tradiție veche din secolul al XVI-lea încă persistă in Danemarca. Dacă o persoană rămâne singură în ziua de naștere, prietenii ei o vor arunca cu scorțișoară. Tradiția este o referire la comercianții de condimente danezi care adesea nu aveau timp pentru căsătorie datorită călătoriilor lor în jurul continentului.


Indiferent dacă participați la un eveniment, la o întâlnire sau la o petrecere în Venezuela, este normal ca oamenii să sosească mai târziu decât planificaseră inițial.


Această tradiție istorică provine din 1848, când Austria a învins revoluția ungară și a sărbătorit acest lucru. Drept urmare, maghiarii au decis să nu ciocneasca timp de 150 de ani.

În tribul brazilian din Sateré-Mawé, atunci când un băiat devine barbat, el trebuie să facă un dans tradițional în timp ce poartă mănuși pline de furnici. Această ceremonie este una deosebit de provocatoare, deoarece mușcătura unui este una dintre cele mai dureroase mușcături de insecte din lume.


Pe insula Rusaliilor din Vanuatu, se spune că ritualul efectuat de bărbați asigură o recoltă bună. Prin aruncarea de pe turnuri înalte de lemn prinsi cu viță de vie înfășurata în jurul gleznelor lor.

În Franța,pe 25 noiembrie se sărbătorește Sainte Catherine , tânărul sfânt al femeilor necăsătorite. În această zi, femeile care au împlinit vârsta de 25 de ani poartă pălării verzi și galbene care semnifică înțelepciune și credință . În timp ce unii „Catherine” sărbătoresc ziua în speranța că vor fi căsătoriți în curând, alții îmbrățișează cu mândrie viața lor singura.

În ajunul Anului Nou multe țări sărbătoresc cu focuri de artificii, în timp ce în Africa de Sud un alt fel de tradiție a persistat de la sfârșitul anului. Pentru a suna în noul an, oamenii își aruncă mobilierul pe fereastră și pe străzile de dedesubt. Această tradiție este monitorizată de forțele de poliție pentru a se asigura că nimeni nu va fi rănit.

Pagini: 1 2 3