15 Traditii din diferite tari care au surprins intreaga lume

Am experimentat cu toții șocul cultural în viața noastră. Când călătorim în Egipt, de exemplu, s-ar putea să fim confuzi să constatăm că o mireasă este prinsă de prietenii ei înainte de o nuntă pentru a aduce noroc. În ciuda acestui fapt, fiecare tradiție ne poate învăța ceva valoroasă despre țară și despre cultura sa. Mereu avem ceva nou de invatat chiar daca am putea crede ca unele dintre acele traditii sunt foarte ciudate.

   

Fiecare tara pe care o vizitam are propriile sale traditii si prin acestea isi pastreaza farmecul dar si unicitatea in lume. Cum la noi este normal sa furam mireasa in noaptea nuntii in alte tari nu este permisa folosirea toaletei dupa casatorie.


Mulți călători vor fi surprinși să afle că hârtia igienică din India nu se găsește frecvent în băi . De fapt, apa din o găleată mică găsită lângă toaletă este folosită în loc să se spele după aceea. Utilizarea hârtiei igienice este, în general, o idee proastă, deoarece ar putea bloca conductele și ar crea deșeuri suplimentare.

In comunitatea din Tidong din Indonezia , un cuplu căsătorit nu are voie să meargă la baie timp de 3 zile de la căsătorie. Dacă o fac, se consideră ghinion pentru căsătoria lor. Cei nou-născuți sunt supravegheați de membrii familiilor lor, care se asigură că nu vor rupe această tradiție, în timp ce iau cantități mici de hrană și apă.

În timp ce scuipatul este considerat nepoliticos în multe culturi, în tribul kenyan Maasai este modul obișnuit de a saluta și de a arăta respect. Membrii tribului vor scuipa in mainile lor inainte de a le scutura , iar ei fac si asta nou-nascutilor sau chiar o mireasa pentru a le binecuvanta si a le aduce noroc.


Trandafiri sunt un mare cadou pentru a arăta emoții aproape oriunde în lume. Cu toate acestea, atunci când alegeți o culoare, unele țări au semnificații speciale pentru anumiti trandafiri. În Mexic , este mai bine să rămânem la un trandafir roșu tradițional decât la un trandafir galben, ceea ce înseamnă decesul în cultura mexicană.

Cu câteva săptămâni înainte de o nunta germană, are loc o tradiție cunoscută sub numele de Polterabend. Oaspeții cuplului aduc ceramică care este zdrobită la casa cuplului. După aceea, mirele și mirele trebuie să curețe mizeria, un act despre care se crede că aduce noroc și încurajează munca în echipă pentru căsnicia viitoare.

Pagini: 1 2 3