15 nume de fete care atrag succesul în viață

   

Ioana
Provine din numele evreiesc Yohanna, care înseamna ”binecuvântarea Domnului”.

De cele mai multe ori, fetițele care poartă acest nume sunt foarte norocoase, dar trebui să știe cum să profite de lucrurile bune care li se întâmplă.

Maria
Provine din limba ebraică și înseamnă ”copil dorit”.

Fetițele botezate Maria sunt vesele și aduc multă bucurie în viețile celor din jur. Succesul lor în viață vine din atitudinea deschisă și sinceră, dar și din curajul de a-și asuma riscuri.

Miruna
Numele provine din limba slavă și înseamnă ”pace”.

Fetițele care poartă numele Miruna sunt de obicei foarte serioase pentru vârsta lor, sunt liniștite, calculate și curioase. Toate aceste calități, mai ales dacă sunt cultivate din copilărie, le aduc o mulțime de reușite în viață.

Nadia
Vine din limba slavă, unde ”Nadezhda” înseamnă ”speranță”.

Fetele botezate astfel sunt încrezătoare în forțele proprii, foarte serioase și muncitoare. Chiar dacă nu sunt foarte sociabile, sunt foarte educate și știu cum să se comporte cu toți cei din jur.

Natalia
Vine din limba latină și înseamnă ”născută de Crăciun”.

Este un nume norocos, care le aduce fetițelor succesul în viață, uneori încă din copilărie. De multe ori se remarcă în diverse domenii și perseverența lor le aduce numai reușite.

Sofia
Sophia vine din limba greacă și înseamnă ”înțelepciune”.

Într-adevăr, fetele cu acest nume se dovedesc a fi niște copii serioși, gânditori, care te surprind de multe ori prin maturitate și inteligență. Nu sunt foarte vesele și deschise, dar au alte moduri prin care se fac plăcute.

Pagini: 1 2