15 nume de fete care atrag succesul în viață

Nu poți avea control asupra personalității fetiței tale și nici nu poți alege cu cine va semăna, însă îi poți alege numele, care, după unele păreri este mult mai important decat am crede.

   

Iată 15 nume care, prin semnificația lor, se spune că atrag succesul în viață.

Adelina
Numele Adela și Adelina sunt derivate din cuvântul german ”adal”, care înseamnă ”nobil, bogat, faimos”

Fetițele care poartă acest nume sunt, în general, sensibile și au un suflet bun, dar odată ce cresc încep să dovedească niște calități de lider pe care nimeni nu le-ar fi bănuit.

Alexia, Alessia, Alesia
Toate cele trei variante provin din cuvântul grecesc ”alexo”, care însemna ”a apăra, a ajuta”.

Fetițele care poartă aceste nume sunt de multe ori foarte bune și săritoare, ceea ce poate părea mai degrabă un defect uneori, dar pe termen lung se dovedește adesea că binele făcut se întoarce.

Ana
Numele provine din limba ebraică, unde înseamna ”darul lui Dumnezeu”.

De obicei, fetițele botezate astfel dovedesc că se ridică la înălțimea semnificației și pot schimba în bine viețile celor din jur. Sunt fetițe independente și sincere, care ating succesul prin felul lor de a fi.

Antonia
Provenit din limba greacă, acest nume înseamnă ”frumos, de neprețuit”.

Coinciență sau nu, multe fetițe care poartă acest nume devin femei foarte frumoase, care ies în evidență oriunde. Însă nu e singura lor calitate. Inteligența le ajută să se descurce încă de mici în orice situație.

Bianca
Este un nume de origine italiană, care înseamnă ”pur, alb, strălucitor”.

Multe din fetele care poartă acest nume se remarcă prin inteligență. Este doar una din calitățile lor, dar e cea care le adduce succesul în viață la vârste destul de fragede.

Clara
Clara vine din limba latină și înseamnă ”luminous, sclipitor”.

Fetițele botezate astfel sunt foarte vesele și deschise, având curajul de a încerca lucruri noi la vârste la care alți copii sunt complet dependenți de părinți. Acesta va fi atuul lor în viață.

Daria
Numele vine din limba persană și înseamnă ”a face bine”.

Într-adevăr, fetițele cu acest nume se remarcă adesea prin dorința de a ajuta și viața le răsplătește înzecit.

Ema
Ema este prescurtarea unui nume de origine germană, care însemna ”întreg, universal”.

Fetițele care poartă acest nume sunt adesea văzute ca fiind perfecte. Evident, nimeni nu poate fi perfect, dar la ele calitățile sunt mult mai multe decât defectele.

Gloria
Semnificația numele este evidentă și de multe ori cele care îl poartă au parte de faimă, recunoaștere și apreciere. Fetițele cu acest nume sunt independente și devin femei puternice, care reușesc orice își propun.

Pag Anterioara1 din 2