15 Lucruri pe care le folosim zi de zi si care au un scop ascuns

Lucrurile pe care le folosim în fiecare zi devin o parte atât de mare a rutinei noastre încât rareori observăm cele mai simple caracteristici ale acestora. Cu toate acestea, daca ne uitam mai cu atenție putem observa că articolele noastre preferate au fost proiectate să facă mult mai mult decât credeai. De exemplu, periile mici de partea unei scări rulante nu sunt pentru lustruirea încălțămintei dvs., ci sunt de fapt o caracteristică de siguranță interesantă.

   

In acest articol va prezentam mai multe obiecte pe car ele folosim zilnic si despre care nu stim chiar tot ce ar trebui.

Butonul mic pe blugi dvs. nu a fost niciodată recunoscut cu adevărat.


Aceste butoane mici sunt numite nituri și sunt plasate pe blugi în zonele care sunt cele mai predispuse sa se rupa.

Numărul „57” este gravat în mijlocul flaconului de ketchup Heinz

Acest număr a fost privit mereu dar, potrivit Heinz, doar 11% dintre oameni știu că nu are nimic de-a face cu eticheta produsului. Este un loc pe care daca il apasati o sa curga mai usor sosul.

Canalul de pe spatelei unei cani


Aceste mici crapaturi la partea inferioară a canilor dvs. sunt proiectate pentru a le spăla în mașina de spălat vase . Când sunt așezate cu capul în jos, canaluri permit curgerea apei.
De asemenea, permite aerului rece să curgă sub ceașcă și o împiedică să se crape atunci când se încălzeste cu băuturi calde.

Orificiile de pe manerele ustensilelor nu sunt doar pentru a le atârna.

Cei mai mulți dintre voi ar putea să aibă niște ustensile agățate prin găurile mici de pe mânerele vaselor. Cu toate acestea, ele pot fi de asemenea utilizate pentru a ține lingurile în timpul gătitului.

Gaura din capacul pixului nu are nimic de-a face cu stiloul sau cu cerneala.

Capacul are o gaură pentru a permite trecerea aerului pentru a preveni sufocarea dacă cineva îl înghite.

Ciucurii de pe fes

Acest stil a fost introdus marinarilor francezi pentru ca ei să nu isi loveasca capul pe plafoanele navei care erau prea mici. Mai târziu, design-ul a fost adaptat de către trupele armatei și astfel a ajuns pe caciulile noastre !

Gaura de la capatul ruletei

Cele mai multe benzi de măsurare vine cu un stub metalic, cu un slot mic pe capăt. Slotul poate fi atârnat pe un unghi pentru măsurători, fără a mai fi nevoie de altă mână. Observați-vă cu atenție și veți vedea că bucata este, de asemenea, zimțată pe o parte. Acest lucru poate fi folosit pentru a arăta puncte fără a utiliza un creion.

Pagini: 1 2