15 lucruri dezgustătoare pe care orice cuplu le face după ceva timp – voi le faceți?

Relația și dragostea sunt ceva care se adâncesc cu timpul. Inițial, avem o iluzie de perfecțiune și noi ne dorim să părem perfecți în ochii celuilalt. Prin urmare, identitatea reală pe care o ții secret ascunsă sub stratul perfecțiunii devine dezvăluită când ai petrecut mult timp cu partenerul. Să ajungi la această etapă are o mulțime de greutăți și certuri pentru relație, dar odată ce ai reușit, este momentul cel mai interesant al relației tale.

   

1. Epilatul nu mai contează așa mult
Veți fi atât de confortabili unul cu celălalt încât nu veți fi deranjați de picioarele neepilate, nu o să vă deranjeze nici măcar deloc. El te va iubi pe tine așa cum ești.

2. Respirația de dimineață poate fi ignorată
Ei bine, vremurile s-au schimbat. Partenerii nu se mai spală de fiecare dată pe dinți înainte de sărut De fapt, săruturile sunt mult mai plăcute atunci când sunt neprogramate.

3. Vă sărutați chiar dacă sunteți bolnavi
Chiar dacă sunteți bolnavi sau aveți probleme sănătate, nu vă puteți abține să vă sărutați.

4. Câteva kilograme în plus nu sunt chiar așa de grave
Sunteți atât de obișnuiți unul cu celălalt, încât câteva kilograme în plus nu vă deranjează pe niciunul dintre voi. Încă vă mai adorați și vă admirați.

5. Îți lipești picioarele reci de partenerul tău
Când ai nevoie să te încălzești, îți lipești picioarele de partenerul tău fără să-l întrebi. De fapt și el se bucură de asta, dar nu vrea să recunoască.

6. Iubești mirosul lui natural
Stați atât de aproape unul de celălalt, încât începeți chiar să vă bucurați de mirosul vostru natural. Nu este vorba de sudoarea lui, ci de parfumul emis de corp.

7. Împărțiți totul
Împărțiți totul, fie că este vorba despre un șampon sau o periuță de dinți, fie despre cele mai întunecate și mai profunde secrete.

8. Vă smulgeți unul altuia firele de păr de sub piele
Este nevoie doar de o pensetă și de câteva fire de păr pe sub piele și v-ați creat o nouă activitate de după amiază.

9. V-ați atins lenjeria murdară
Cu cât este lenjeria mai murdară, cu atât sunteți mai apropiați.

10. Aveți o grămadă de fotografii ciudate
Galeria ta este plină de cele mai ciudate și cele mai frumoase imagini cu partenerul tău.

11. Găsești păr peste tot
Vei găsi fire de păr pretutindeni, fie că este vorba de canapea, în scurgerea de la duș sau oriunde altundeva prin casă.

12. Faceți mai multe lucruri în același timp
Nu contează cât de ocupații sunteți sau unde sunteți, veți avea o întreaga conversație care se va prelungi neașteptat de mult.

13. Vă place să vă stoarceți coșurile unul altuia
De fiecare dată când ai o șansă, fie că ești în mijlocul unei discuții și al romantismului, îi storci coșurile partenerului tău.

14. Și partenerul tău știe ce înseamnă să fii la menstruație
Perspectiva ta asupra menstruației. Nu te mai gândești să vorbești numai cu prietenele tale. Acum, tot ceea ce faceți este să planificați totul în funcție de momentele în care ești la menstruație.

15. Indiferent de ce face, tu îl iubești
Indiferent de ce face partenerul tău, în ce poziție se află el, îl vei găsi întotdeauna adorabil și asta se întâmplă în orice moment al vieții voastre.