14 trucuri pe care orice sofer trebuie sa le stie inainte de a pleca la drum

Multa lume are in zilele noastre permis de conducere si majoritatea dintre ei au si o masina persoanala. Insa cate persoane stiu cum sa aibe grija de aceasta masina si cum sa o pastreze cat mai mult timp? Ei bine in acest articol va prezentam 14 trucuri extrem de utile pe care orice sofer trebuie sa le stie.

   

Utilizați butonul de recirculare atunci când este blocat traficul pentru a recircula aerul poluat.

Poate că unul dintre butoanele cele mai uitate pe tabloul de bord al autovehiculului, este butonul de recirculare care are de fapt o utilitate destul de mare.

În principiu, recirculă aerul din interiorul mașinii, în loc să-l tragă din exterior. Acest lucru ar putea fi util dacă sunteți blocat în trafic și aerul din exterior se umple cu fum de evacuare. Apăsați butonul de recirculare pentru a opri fluxul de aer din exterior. Puteți face acest lucru și în timpul verii pentru a menține aerul interior răcoros și răcoritor. Destul de curat!

Economisiți combustibil prin eliminarea greutății nedorite în mașină.

Destul de logic nu ? Ei bine, da, dar punem pariu că toată lumea are o mulțime de lucruri care nu au părăsit portbagajul de-a lungul vremurilor! Problema este că consumul de combustibil crește, cu atât mai multă greutate este în mașină, deoarece motorul trebuie să ardă prin mai mult combustibil pentru a accelera și a-l menține în mișcare.

Utilizați lichid de spălat vase pentru a îndepărta grăsimea de la ferestre.


Lichidul de spălat vase poate fi o modalitate foarte bună și ieftină de a vă curăța geamurile mașinii și parbrizul după ani de utilizare.
Luați doar un prosop umed și cald, utilizați o picătură de lichid de spălat vase și începeți curățarea. Apoi continuați cu procedura normală de curățare a ferestrelor.

Folosiți o umbra mobilă pe parbriz pentru a bloca soarele

Uneori soarele este o durere și un pericol real pentru toți șoferii noștri. Din fericire, există o modalitate ieftină și dovedită de atenuare a problemei: o umbră mobilă. Acest hack a fost de fapt folosit de piloți de ani de zile, astfel încât utilitatea sa a fost dovedită.

Șosete pe ștergătoarele de parbriz


Un sfat util pentru ai împiedica stergatoarele să înghețe peste noapte este să le acoperiti cu niste sosete vechi . Acest lucru le va proteja de tot felul de lucruri, inclusiv zăpadă, gheață, ploaie și frig.

Pag Anterioara1 din 3