14 fotografii care dovedesc că unii oameni sunt în stare de orice pentru un selfie!

Moda selfie-urilor a trecut de la palpitant la exagerat și riscant cât ai zice pește, întrucât oamenii din ziua de azi sunt dispuși să stea față în față cu pericolul doar de dragul de a obține niște „selfie-uri de invidiat”. În timp ce unii simt nevoia să se laude cu ipostazele în care se află, alții profită de riscuri pentru a se afirma și a-și dovedi „grozăvia”.

   

Din nefericire, asta nu le garantează întotdeauna faptul că vor primi admirație și respect din partea celorlalți utilizatori de Social Media, ba dimpotrivă. S-ar putea ca efectul selfie-urilor lor riscante să fie unul complet opus.
Pentru a demonstra cele spuse, am strâns laolaltă cele mai absurde selfie-uri de pe Internet, pentru a putea constata și singuri cât de departe sunt dispuși să meargă unii oameni pentru a obține aprecierile celorlalți.

Majoritatea dintre ei își folosesc o mână pentru a-și face un selfie în loc să se apere de pericolul cu care se confruntă. Credeți că este un lucru înțelept? Rămâne la aprecierea fiecăruia dintre voi, însă mai întâi vizionați aceste imagini și apoi decideți singuri dacă aceste selfie-uri au meritat riscurile!

1. Naufragiat pe mare


2. Selfie cu ursul!

3. Din categoria selfie-urilor extreme

4. El s-a cățărat pe această statuie religioasă doar cu scopul de a-și face un selfie la înălțime.


5. Suspendat în aer și deasupra lumii

6. În vârful Burj Khalifa, cel mai înalt skyscrapper din Dubai


7. Un pilot cu adevărat îndrăzneț

Pagini: 1 2