13 semne că te-ai îndrăgostit până peste cap

   

7. Mereu când te uiți în ochii lui/ei, pare că tot ceea ce era în jur dispare
În ochii persoanei iubite vezi nu doar prezentul, ci și viitorul la care visezi. Nu există niciun alt loc în care să îți dorești să fii în acest moment, iar Raiul chiar există: este în brațele sale, cu siguranță.

8. Oare cum se face că zâmbești ca un adolescent atunci când îi auzi vocea?
Indiferent ce activitate ai avea, în momentul în care îl/o auzi spunând chiar și un banal „bună dimineața”, simți cum inima ta o ia la goană și îți apare și un zâmbet larg pe față. Dacă în acel moment se apropie prea mult de locul în care stai, tresari inevitabil.

9. Timpul pare că stă în loc atunci când ești lângă el/ea
Exact ca în comediile romantice la care ai început să te uiți, totul pare să se desfășoare cu încetinitorul atunci când ești în preajma sa. Doar că asta se întâmplă doar în mintea ta, nimeni altcineva nu înțelege de ce te miști atât de încet.

10. Asta chiar te dă de gol: tot timpul ești timid/ă și stângace în preajma sa
Indiferent cât de multă încredere ai avea în tine, nu se poate să nu simți că îți pierzi controlul când ești lângă fata sau băiatul de care îți place. Mâinile tale parcă se transformă în cauciuc: totul îți alunecă și îți scapă printre degete.

11. Nu citești mesajele lui/ ei o singură dată, ci le recitești mesajele iar și iar
Fiecare mesaj de la el/ea îți pare a fi o declarație subtilă, chiar și atunci când îți povestește cum colecționa surprizele de la gume atunci când era mic, așa că recitești mesajele iar și iar, zâmbind și căutând indicii subtile că și el/ea simte același lucru ca și tine. Nu te poți opri să nu te întrebi: oare și el/ea procedează la fel?

12. El/ea este tot ceea ce ți-ai dorit vreodată
Nu ai nevoie să știi totul despre el/ea ca să știi că este cu adevărat perfect/ă pentru tine. Îi adori toate micile detalii și, uneori, te întrebi dacă îi vei descoperi vreodată și defectele pentru că, cel puțin până acum, pare cel mai minunat om de pe planetă.

13. Lui/ei simți că i-ai putea spune orice
Ai inima deschisă în fața sa și simți că ai vrea să i te dăruiești cu totul, cu fiecare părticică din trupul și mintea ta, așa că i-ai putea povesti toată viața ta în cele mai mici detalii. Cu toate astea, poate că ar fi mai bine să nu o faci.

2 din 2Pag Urmatoare