13 semne că te-ai îndrăgostit până peste cap

Știi cât de minunat este atunci când întâlnești o persoană specială care te face să te simți de parcă ai fi din nou în liceu? Inima îți bate nebunește, gândul îți este doar la el/ea și te simți cel mai fericit om din lume doar pentru că ți-a trimis un mesaj să te întrebe ce faci. Toate astea sunt indicii că te-ai îndrăgostit până peste cap!

   

Nu îți mai pasă de nimic altceva, pentru că toată energia ta se îndreaptă spre noua persoană din viața ta, iar restul lucrurilor și problemelor din jurul tău îți par prea mărunte să mai conteze. Bucură-te de această perioadă frumoasă și consideră-te un om foarte norocos; până la urmă, nu ne îndrăgostim în fiecare zi!

Dacă există o persoană specială în viața ta și te regăsești în afirmațiile de mai jos, atunci, îți dorim ca iubirea voastră să dureze toată viața!

1. Te-ai gândit deja la cineva anume de când ai citit titlul acestui articol
De fapt, te gândești la el/ea cam pe toată durata zilei. Este primul tău gând atunci când te trezești și motivul pentru care adormi zâmbind, cu perna în brațe. Recunoaște, tocmai ai închis ochii și te-ai gândit la cât de minunată este această persoană dragă inimii tale!

2. Ești un nou fan al melodiilor foarte lente
Indiferent dacă ești fată sau băiat, melodiile de dragoste ți-au pus stăpânire pe telefon și pe istoricul de pe youtube. Ai ascultat de atât de multe ori baladele, încât deja știi versurile pe de rost. Și simți că se potrivesc perfect cu povestea voastră. Probabil că tu nu te-ai pricepe să așterni totul atât de frumos în cuvinte, deși inima ta este plină de cuvinte de dragoste pe care ai vrea să i le rostești.

3. Indiferent ce ți-ai cere, ai face orice pentru el/ea
Desigur că îți dorești ca și el/ea să te placă la fel de mult, dar nu acesta este motivul pentru care ai face orice de dragul său. Pur și simplu ții atât de mult la el/ea, încât vrei să îi oferi tot ce ai mai bun și nu te-ai da în lături de la nimic pentru a-ți arăta grija și sentimentele.

4. Unde este el/ea, este și zâmbetul tău
Ai observat și tu, dar și toate persoanele din jurul tău. Când persoana de care îți place apare în câmpul tău vizual, ochii ți se aprind precum lumânările de Paști și toată lumea chicotește cu subînțeles pe la spatele tău. Dar tu ai ochi doar pentru cel/cea de care îți place.

5. Bine că ai timp liber, pentru că te gândești numai la el/ea
Am zis-o deja, dar nu o putem repeta suficient: toate gândurile tale se îndreaptă spre o singură persoană și devii neatent și uituc. Colegii de serviciu s-au obișnuit deja, dar este posibil ca șefului să nu i se pară deloc ceva drăguț.

6. Iubești parfumul pe care îl poartă
Este aproape ca un drog pentru tine și îl adulmeci cu nesaț. Oare cum de reușește să miroasă mereu atât de bine? Adori faptul că, dacă îl/o atingi mai mult sau mai puțin întâmplător, mâna ta îi păstrează parfumul și te surprinzi mirosind-o de față cu toată lumea. Cât de jenant!

Pagini: 1 2