13 fotografii care arată ce se intamplă atunci când ești un perfecționist

Prea mult perfecţionism la locul de muncă te va ucide încet, dar în cantitatea potrivită acesta este … perfect. Acesta este motto-ul sub care siteul Bored Panda a demarat un concurs cu cele mai interesante fotografii care ilustrează perfecţionismul la locul de muncă. Două dintre fotografiile postate sunt din România: un restaurant din Cluj şi o piaţă din Bucureşti.

   

O galerie foto de pe siteul Bored Panda prezintă fotografii din diferite domenii în care oamenii au demonstrat exces de zel în aranjarea obiectelor – de exemplu un camion de lemne care sunt puse unul peste altul încât să formeze un cub perfect, piramidele din mirodenii dintr-o Piaţă din Maroc, un teren de fotbal al cărui gazon este tăiat în forme interesante. În galerie apare un restaurant din Cluj, în care scaunele şi mesele sunt aliniate perfect, şi o tarabă de cartofi din Bucureşti.


„Prea mult perfecţionism la locul de muncă te va ucide încet, dar în cantitatea potrivită acesta este … perfect. Mai ales atunci când are ca rezultat un grămadă de morcovi stivuită meticulos într-un supermarket. Poate vă întrebaţi dacă sunteţi într-o galerie de artă! Borend Panda a colectat o grămadă de exemple pozitive de perfecţionism la locul de muncă. Aceşti oameni merită cu siguranţă o creştere de salariu, sau măcar votul tău! Vizionează această postare pentru mai mult simetrie sau în cazul în care perfectionismul tău interioar îţi joacă feste”, se arată pe site. Internauţii sunt încurajaţi să posteze propriile poze. La multe fotografii vertidctul cititorilor Bored Panda au fost fără echivoc: sindrom obsesiv- compulsiv.Pag Anterioara1 din 2