13 coincidențe INCREDIBILE care vor trezi multe întrebări despre această lume

   

7. Coincidențe în biografiile lui Lincoln și Kennedy
O mulțime de coincidențe ciudate se regăsesc în biografiile celor doi președinți americani. Iată câteva:

– Amândoi au fost împușcați și omorâți într-o zi de vineri înainte de o sărbătoare (Lincoln înainte de Paște și – – – Kennedy în ajunul Zilei Recunoștinței). Amândoi erau însoțiți de neveste și alt cuplu.
– Au avut amândoi 4 copii.
– Au avut un priten numit Billy Graham.
– Succesorii lor au fost în ambele cazuri democrați care aceau numele Johnson.

8. Primul și ultimul soldat
Mormintele primului și ultimului soldat britanic omorâți în Primul Război Mondial sunt localizate la 6 metri distanță, iar pietrele funerare sunt cu fața unele la alta. Aranjarea nu a fost una deliberată.


9. Zvonuri despre mașina timpului a lui Edgar Allan Poe
În cartea sa „Povestea lui Arthur Gorgon Pym”, Edgar Allen Poe, spune povestea a 4 marinari care au supraviețuit unei scufundări și au fost forțați să mănânce un băiat de pe navă numit Richard Parker. Poe a declarat că povestea este bazată pe o întâmplare reală, dar acest lucru nu a fost chiar așa.

46 de ani mai târziu, o navă chiar s-a scufundat iar membrii echipajului au fost nevoiți să mănânce un văiat numit chiar Richard Parker. Acest lucru a condus la zvonuri cum să autorul ar fi avut o mașină a timpului.


10. Frați ghinioniști
În iulie 1975 Erskine Lawrence Ebbin, un băiat de 17 ani din Insulele Bermude a fost lovit de un taxi în timp ce era pe mopedul său și a murit. Un an mai târziu, fratele său, tot a fost omorât tot la vârsta de 17 ani, El conducea același moped și a fost omorât de același taxi. În spatele volanului era același conducător și același pasager.

11. Cartea lui Anthony Hopkins
Actorul Anthony Hopkins avea nevoie de o carte pentru a studia rolul pentru filmul „Fata din Petrovka”. El nu a găsit să cumpere cartea nicăieri, dar din fericire a văzut o copie uitată în metrou. Când Hopkins s-a întâlnit cu autorul, acesta din urmă i-a spus că nu are o copie, pentru că i-a împrumutat-o unui prieten ce a uitat-o în metrou.

12. Un nume special pentru Imperiul Roman
Orașul Roma a fost fondat conform legendei de Romulus și Remus, iar Romulus a devenit primul rege al Romei. Ultimul conducătorul Imperiului roman de Vest a fost Romulus Augustulus. Putem spune că cel mai puternic imperiu antic a început și s-a terminat cu un nume de „Romulus”.

13. Previziunea alegerii lui Donald Trump
Creatorii serialului de animație The Simpson au făcut în 2000 un episod în glumă în care Donald Trump devenea președinte al Americii. Cine s-ar fi gândit că acest lucru ar deveni real.

Ceea ce e și mai nebunesc e că au existat scene aproape identice din campanie .

Pagini: 1 2