13 coincidențe INCREDIBILE care vor trezi multe întrebări despre această lume

Viața ne pune uneori în fața unor surprize ciudate și aproape imposibil de explicat după standardele științifice. Iată câteva dintre aceste coincidențe care au apărut în lume de-a lungul timpului.

   

1. Aproape reîncarnare
Enzo Ferrari a fost cel care a fondat compania Ferrari și a murit în 1988. La aproximativ o lună mai târziu s-a născut fotbalistul Mesut Özil. Uitându-ne la portretele lor, poți fi iertat dacă te gândești că ar fi frați gemeni. Sau în acest caz, reîncarnare?


2. Acesta este o altă dovadă a călătoriei în timp?
Jennifer Lawrence este aproape copia fidelă a imaginii actriței egiptene, Zubaida Tharwat.

3. O premoniție în ceea ce privește Titanic?
În 1898, cu 14 ani înainte de scufundarea Titanicului, scriitorul de ficțiune Morgan Robertson a scris romanul Futility, a scris despre o navă care s-a scufundat ce purta numele de Titanul. Dar nu e doar numele ce aduce a coincidență. Ambele nave au fost descrise ca fiind de nescufundat și cu caracteristici tehnice asemănătoare ca numărul de bărci de salvare, dar și coliziunea cu un iceberg în Nordul Atlanticului.

După scufundarea titanicului, cartea a fost republicată cu numele de Futility sau Scufundarea Titanului.

4. Vecini ce au trăit la secole distanță
Faimosul compozitor George Handel a fost vecinul faimosului chitarist Jimi Hendrix – totuși separați de două secole. Handel a trăit în Londra la numărul 25, iar Hendrix la 23. Amândoi au fot muzicieni incredibili și au avut o influență remarcabilă în dezvoltarea muzicii din timpurilor lor.


5. Tragedia de la Barajul Hoover
Prima persoană care a murit în timpul construcțiilor Barajului Hoover, a fost George Tierney în ziua de 20 decembrie 1922, în timp ce făcea unele pregătiri. Ultima persoană care a murit a fost Patrick Tierney, fiul lui George, ironic tot pe 20 decembrie.

6. Mașinile care s-au regăsit.
În 1895 în Ohio două mașini s-au ciocnit. Particularitatea acestui accident constă ăn faptul că atunci în Ohio erau doar acele două mașini, pentru că producția era la început. Din păcate alte date nu mai există pentru că pe atunci accidentele nu erau documentate.

Pagini: 1 2