12 trucuri psihologice pe care toată lumea ar trebui să le cunoască

Există trucuri psihologice care funcționează la nivel subconștient. Acestea ajută la îmbunătățirea relațiilor sociale și fac ca fac viața și relația cu cei din jur să fie mai ușoară și mai frumoasă.

   

Iata 12 cele mai eficiente dintre ele, care funcționează 100% și vor fi utile în orice situație.

1. Atunci când mai multe persoane râd, fiecare îl privește pe cel care îi este mai simpatic.

După ce cineva spune o glumă sau în timpul unei discuții amuzante, și toți râd în hohote, fiecare se uită instinctiv la cel care îi place cel mai mult. Prin urmare, pentru a afla totul despre relațiile din compania prietenilor, pregătiți câteva glume sau povestiri amuzante.

2. Dacă sunteți nervos – mestecați o gumă.

Înainte de a avea o conversație importantă sau urmează să vorbiți în public, încercați să mestecați o gumă de mestecat sau chiar să mâncați ceva.

— În timpul masticației, creierul nostru crede că nu există nicio primejdie și că vă puteți relaxa. Acesta transmite un semnal care ameliorează tensiunea nervoasă și ajută să vă calmați.

3. Priviți insistent interlocutorul dvs.


Dacă răspunsul interlocutorului dvs. nu vă place sau vi se pare că nu este sincer, priviți-l în tăcere și insistent.

— Într-o astfel de situație, tăcerea pentru interlocutor va deveni atât de insuportabilă încât va fi forțat să confeseze totul.

4. Imaginați-vă că angajatorul dvs. este cel mai bun prieten.


Pentru a nu vă face griji în timpul unui interviu important, imaginați-vă că interlocutorul este prietenul dvs. pe care nu l-ați văzut de mult timp. Acest lucru vă va ajuta să vă calmați instantaneu.

5. Dacă trebuie interacționați mult cu oamenii, puneți o oglindă în spatele dvs.

Dacă de multe ori comunicați cu diferite persoane la locul de muncă, puneți o oglindă mică în spatele dvs. Veți fi surprins, dar mulți clienți se vor comporta mai politicos și vor fi mai deschiși. Acest lucru se datorează faptului că multor persoane nu le place să se vadă dintr-o parte nemulțumiți și indispuși.

Pagini: 1 2