12 obiceiuri ale oamenilor, locuințele cărora se află mereu într-o stare ideală de curățenie și ordine!

Noi, femeile, iubim curățenia. Aflarea într-un mediu bine organizat, fără excese, este un anumit tip de fericire. Dar multe dintre noi nu reușim să menținem un asemenea anturaj!

   

Însă nu trebuie să vă întristați, deoarece puteți să adoptați 12 obiceiuri verificate. Doar încercați și locuința dumneavoastră vă va fi recunoscătoare.

1. ASCUNDEȚI ÎNDATĂ ÎMBRĂCĂMINTEA.

După ce vă dezbrăcați de pantaloni, puneți-i fie în dulap, fie în coșul de rufe murdare. Uitați de scaune sau masa de călcat. Fiecare lucru trebuie să aibă locul său, pe care să-l ocupe neapărat după utilizare.

Gândiți-vă la cât de mult timp pierdeți pe căutarea hainelor. El poate fi redus semnificativ!

2. NU ADUNAȚI REZERVE.
Mulți oameni au această trăsătură — să organizeze un depozit din fiecare colț liber. Dar este puțin probabil să aveți nevoie de instalațiile arse de Crăciun sau de pungile cu ziare vechi.

Organizați-vă împreună cu membrii familiei dumneavoastră și eliberați balconul și spațiile de depozitare.

3. ORGANIZAȚI ACTELE.
Astfel, sortați: noile facturi în dosarul celor noi, iar cele plătite — în dosarul celor achitate. Grupați tichetele de reducere, scrisorile și actele importante. Scăpați cu regularitate de cele inutile. Cel mai bine ar fi să găsiți un dulăpior cu rafturi pentru aceste lucruri.

4. ȘTERGEȚI SUPRAFEȚELE DUPĂ FIECARE UTILIZARE.

După gătit, spălatul dinților sau aplicarea machiajului, ștergeți suprafața, pe care ați folosit-o. Durează doar câteva secunde și nu veți mai avea nevoie de o întreagă sâmbătă, ca să luptați cu petele de grăsime sau murdăria lipicioasă.

5. PATUL ESTE DESTINAT PENTRU ODIHNĂ — NU PENTRU DEPOZITARE.
Folosiți-l după destinație. Nu păstrați hainele și alte obiecte pe pat, ca să trebuiască să vă strecurați printre ele înainte de culcare. Dacă aveți puțin spațiu de depozitare, cumpărați un șifonier nou.

Pag Anterioara1 din 2