12 invenții INUTILE care au un preț incredibil. Doar un nebun ar folosi numărul 2!

Să presupunem că ai la dispoziție un milion de dolari în plus – cum l-ai cheltui? Ai vrea să mănânci niște floricele de lux sau i-ai amenaja o baie animalului tău de companie? Iată câteva lucruri care au niște prețuri exagerat de mari:

   

12. Popcorn – 250$
Dacă îl pregătești cu ajutorul celor mai bune ingrediente (zahăr organic din Vermont, cea mai scumpă sare din Danemarca, unt și vanilie specială ), până și popcornul poate să fie un articol de lux, al cărui preț să înceapă de la 250$.

11. Prezervative de lux – 279$
La un moment dat, Channel a pus în circulație niște prezervative pentru Ziua Îndrăgostiților. Casa de modă a spus că treaba a fost o glumă, dar apoi Marc Jacobs și Louis Vuitton le-au urmat exemplul, așa că e posibil să găsești preservative de firmă.


10. Bumerang – 1325$
Ce ar putea fi mai bun pentru un VIP decât un bumerang de la Chanel? Nu-i așa că e mereu frumos să vezi cum investițiile tale financiare revin în mâinile tale?


9. Bloc de lego – 12500$
La începutul anilor 80 a fost confecționat un bloc de lego rar din aur de 15 carate pentru muncitorii care au lucrat la fabrica de Lego timp de 25 de ani (în Hohenwestedt, Germania).

8. Cataramă pentru curea – 25000$
Ce ar putea să fie atât de sofisticat la o curea? Ei bine, Roland Iten au o capodoperă de cataramă asamblată în Germania. Pentru a fi creată a fost nevoie de nouă luni de muncă, de cele mai bune materiale și de cele mai sofisticate metode de producție – astfel explicându-se prețul ridicat.


7. Cadă cu diamante pentru câini – 39000$
Dacă ai 39000$ în plus și vrei să îți faci animăluțul de companie fericit, află că poți să îi cumperi o cădiță încrustată cu 45000 cristale Swarovski.

Pag Anterioara1 din 2