10 semne că îl satisfaci în dormitor. Dacă face ca la ultimul punct, nu trebuie să îți faci griji!

Dacă partenerul tău nu este genul care să îţi spună aceste lucruri în faţă sau crezi că este nemulţumit de tine, aceste 10 semne vor clarifica situaţia voastră din dormitor!

Există indicii care arată clar dacă iubitul tău este satisfăcut în pat, aşa că descoperă care este poziţia lui cu privire la acest subiect intim:

1. El iniţiază sexul
În cazul în care partenerul tău iniţiază regulat partidele de amor şi îşi doreşte mereu să fie cu tine, atunci există toate şansele ca el să fie mulţumit de viaţa voastră intimă.

2. Este destul de optimist
Presupunând să amândoi sunteţi satisfăcuţi din acest punct de vedere, atât tu, cât şi iubitul tău veţi fi mai fericiţi per ansamblu. Bărbaţii nesatisfăcuţi în pat au tendinţa de a fi supărăcioşi sau distanţi şi să pară mai tot timpul deprimaţi.

3. Amorul nu este o mare problemă în viaţa ta
Sexul poate constitui o problemă doar când acesta lipseşte cu desăvârşire. Dacă aveţi o viaţă sexuală activă, înseamnă că amorul nu este o problemă, iar este este fericit cu ceea ce obţine.

4. Giugiuleala vine din partea amândurora
Sexul nu se rezumă doar la actul în sine, ci şi la mângâieri sau săruturi pasionale. Îmbrăţisările sau alte forme de afecţiune sunt acele gesturi care fac ca partidele voastre de amor să fire speciale, iar bărbaţii adoră afecţiunea.

5. Îţi spune că e satisfăcut
Dacă partenerul tău îţi spune că este fericit, atunci este. Unii sunt destul de sinceri cu privire la lucruri de genul acesta şi îţi vor spune direct, însă sunt şi bărbaţi care aşteaptă să fie întrebaţi.

Pagini: 1 2