10 SECRETE pe care trebuie să le știi în situațiile PERICULOASE

   

6. Baricadarea ușii
Una dintre modalitățile cele mai fiabile pentru a baricada ușa, astfel încât să fie greu de doborât, este să fixezi un baston improvizat dintr-un mop sau chiar și un scaun, așezat sub mâner.
O altă modalitate este de a plasa cât mi multe obiecte grele la ușă, ca atacatorul să nu trebuiască doar să deschidă ușa, ci să treacă și de obstacol.

7. Împușcături
În filmele de la Hollywood, împușcăturile sunt un lucru obișnuit. Totuși, în viața reală ar fi cu adevărat o posibilă tragedie.

Pentru a te proteja, este important să găsești un adăpost sigur. Dacă te afli în casă, atunci o masă solidă cu o suprafață de granit te va proteja mai bine de gloanțe decât o canapea sau un fotoliu. Pe stradă, cel mai sigur loc este în spatele vaselor de flori.

Elemente precum cărțile și dosarele pentru hârtie opresc, de asemenea, gloanțele și pot salva viața unui agent dacă sunt folosite ca veste antiglonț.

8. Dacă ești legat
Fiecare agent știe că, dacă ești bine legat, atunci este aproape imposibil să te eliberezi. Dar ai șanse dacă ești viclean.

Dacă îți sunt legate mâinile, apăsă degetele unul către celălalt, lăsând un spațiu de câțiva centimetri în jos. Deci va fi posibil să eliberați mâinile cu ușurință.
Dacă ești legat de un scaun, respiră adânc, îndoaie partea inferioară a spatelui și lasă picioarele ușor relaxate.

9. Ascunderea lucrurilor de valoare
Există multe locuri unde poți ascunde bani, documente importante sau alte obiecte de valoare.

Cele mai bune locuri sunt țevile goale care suțin perdeaua, tapițeria de mobilier, prize și obiecte tehnice mari (televizorul și frigiderul).

10. Amprente
Un agent trebuie să fie secret și evaziv. Și pentru a fi evaziv înseamnă să nu lași nicio amprentă. Există mai multe modalități de a face acest lucru, care sunt adesea folosite.

Clasica modalitate este reprezentată de folosirea unor mănuși de bumbac alb care nu vor lăsa urme, iar dacă lasă, vei observa imediat.

De asemenea, poți utiliza lipici sau lac , care nu vor permite imprimarea amprentelor pe nicio suprafață.

2 din 2Pag Urmatoare