10 secrete pe care pasagerii din avion nu le cunosc

Atunci cand vorbim de un zbor, acesta este privit din doua parti total diferite. Cei care zboara pentru a ajunge la destinatia dorita, si anume calatorii si care stiu doar ca pleaca dintr-un anumit punct si aterizeaza unde isi doresc si insotitorii de bord care cunosc mult mai multe secrete de la bordul avionului si ce se intampla acolo.

   

Noi in acest articol dorim sa va prezentam mai multe secrete pe care putini pasageri le cunosc si pe care ar fi bine sa le invete pentru a avea un zbor cat mai linistit si cat mai placut. Multe dintre aceste sfaturi sunt foarte utile si ne-ar putea prinde bine atunci cand avem un zbor mai lung de facut.

Alimentele distribuite la bordul unei aeronave au o durată de depozitare scurtă de la livrare. Toate containerele în exces cu alimente sunt eliminate imediat după zbor. De aceea, daca stomacul tau cere mai mult, nu-ti fie rusine sa ii ceri unui insotitor .


Este surprinzător, dar este încă o realitate: există pasageri care fură jachete de salvare de sub locurile lor ca un suvenir. Prin urmare, din motive de siguranță, verificați scaunul înainte de zbor pentru a vă asigura că vesta de salvare există și nu este furata de un kleptomaniac sentimental.


S-ar fi putut observa că, în ciuda faptului că fumatul la bord este strict interzis, în toalete există scrumiere . Oamenii încă fumează în ciuda amenzilor. Și e mai bine să pună țigări în scrumieră decât pe hârtie într-o cutie de gunoi.

Majoritatea companiilor aeriene efectuează doar o „curățare superficială” după zbor. Păturile și pernele nu se spală, ci se îndoaie frumos. Plăcile de alimente nu sunt spălate. Tăvițele de ședere sunt șterse, covoarele sunt curățate, dar nu puteți fi siguri că nu a fost un pasager pe scaunul dvs. care brusc se simțea rău.

Însoțitorii de zbor au propriile chei în cazul în care un pasager este blocat în toaletă. În plus, multe aeronave au mecanismul de blocare a ușii instalate sub semnul „Fumatul” pe ușa toaletei. Dacă ridicați clapeta cu imaginea de țigară și rotiți șurubul, ușa se va deschide.

Pagini: 1 2