10 SECRETE ale internetului pe care le cunosc numai 20% dintre oameni

Google nu este numai un motor de căutare, ci și un laborator real, care creează o mulțime de aplicații pentru a-și distra utilizatorii. Iată câteva dintre cele mai neobișnuite jocuri și trucuri de care nu foarte mulți utilizatori nu sunt conștienți.

   

Sunt atâtea lucruri pe care le poți face, la numai câteva trucuri distanță:

10. Fă niște calcule rapide
Dacă nu ai un calculator la îndemână și nu vrei să folosești o aplicație de pe computer sau telefon, poți să apelezi la un calculator incorporat Google. Tot ce trebuie să faci este să scrii „calculator” în orice limbă în căsuța de căutare.

9. Joacă-te Pac-Man
În 2010, pentru a celebra aniversarea de 30 de ani a Pac-Man, a apărut în motorul de căutare un minijoc interactiv pentru toți utilizatorii. Tot ce trebuia să faci era să scrii „pacman” în căsuța de căutare.

8. Ascultă sunetele pe care le scot diverse animale și păsări
Încearcă să scrii „what sound does a …. make” în căsuța de căutare pentru a asculta sunetele făcute de diverse animale și păsări.

7. Cântă un duet cu calculatorul la un pian virtual
Încă un proiect experimental în care inteligența artificială încearcă să facă un aranjament pentru orice melodie pe care utilizatorii o creează. Ei se pot distra cu un pian virtual, iar muzicienii profesioniști pot chiar să folosească unul electronic.

6. Transformă orice mâzgălitură într-un desen
Proiectul Experimentelor AI îți permite să testezi cu rețeaua neurală AutoDraw recunoaște imaginile: desenează conturul sau forma oricărui obiect cu mouse-ul, iar algoritmul inteligent va ghici ce vrei să faci și îți va oferi o imagine mai precisă.

5. Învață despre valoarea nutrițională a oricărui tip de de aliment
Dacă vrei să rămâi sănătos și în formă și trebuuie să calculezi valoarea nutrițională a alimentelor și băuturilor, Google te poate ajuta. Doar scrie valoarea nutrițională și numele alimentului care te interesează în căsuța de căutare.

4. Treci la „modul de noapte” pe Youtube
Acesta este un design nou, care face urmărirea videoclipurilor lungi sau a filmelor mult mai confortabilă. Orice utilizator îl poate folosit.

3. Urcă la bordul Tardis.
Tardis, mașina timpului din serialul Doctor Who a apărut acum în dimensiunea noastră. Nava spațială se află de ceva timp pe una dintre străzle din Londra, iar Google Maps îți permite să arunci o privire înăuntru.

2. Joacă-te cu un dinozaur dacă nu ai Internet
Atunci când nu ai net primești un joc cu aventurile unui dinozaur 2D numit Steve în browser-ul tău Google Chrome.


1. Creează o melodie din orice tip de sunete
Aplicația Web The Infinite Drum Machine creează melodii din mii de sunete prezente în viața noastră.