10 Obiceiuri satisfăcătoare ale femeilor! Al 4-lea nu se compară cu nimic altceva…

Femeile au tot felul de obiceiuri ciudate, iar în timp ce unele dintre ele sunt specifice, altele sunt colective și împărtășite la scară largă. La prima vedere, ar putea părea ciudate, dar satisfacția pe care femeile o resimt atunci când le dau curs nu se compară cu nimic altceva pe această lume.

Citește în continuare pentru a te convinge de asta! Sigur vei regăsi în această listă și câteva dintre obiceiurile tale ciudate, dar extrem de satisfăcătoare!

1. Îți iei sânii în mâini pentru a te încălzi și realizezi că asta chiar se simte confortabil. Cuvintele nu pot descrie acel sentiment!

2. Acel moment când ești nevoită să-ți rearanjezi lenjeria intimă, pentru că are tendința să „fugă” spre locuri interzise.

3. Satisfacția pe care o ai când îți dezlipești pielea moartă de pe picioare sau orice altă parte a corpului.

4. Sentimentul de eliberare pe care-l experimentezi de fiecare dată când intri pe ușă și primul lucru pe care-l faci este să-ți dai sutienul jos. Înainte de a-ți da bluza jos!

5. Mirarea și stupefacția pe care o ai atunci când scoți fire lungi de păr nu numai din hainele tale, ci și din lenjeria intimă. Oare cum au ajuns acolo?!

Loading...
Loading...

6. Nepăsarea de a-ți lăsa părul să crească în voie și indiferența cu care îl privești când deja a ajuns mai mare decât standardele de acceptare ale societății. Dar sincer, cui îi pasă?!

7. Satisfacția de a-ți scoate o grămadă de murdărie de sub unghii, fără absolut nici un motiv.

8. Când te uiți într-adins la filme triste și asculți muzică depresivă, doar pentru că simți nevoia să plângi.

9. Repetând cu voce tare ce ai de gând să spui într-o ceartă. Scopul scuză mijloacele, corect?!

10. Tendința de a-ți ridica ciorapii până în talie. Pentru că vrei să te asiguri că nu-ți alunecă.