10 moduri prin care pisica își exprimă dragostea față de tine

   

Când pisica își expune stomacul – acest lucru nu este doar răsfăț. Animalul își exprimă în felul acesta încrederea în tine

isica este un animal foarte prudent. Când stă pe spate și își arată unul dintre cele mai vulnerabile părți ale corpului său (de exemplu, stomacul), acest lucru nu este doar o invitație la joacă. Expunând cele mai sensibile părți ale trupului său, pisica arată că are încredere în tine.

Mișcările codiței

Poți afla o mulțime de lucruri uitându-te la coada pisicii. Asa cum blana de pe codiță se înfoaie când pisica se sperie sau se supără, varful cozii care este înfășurat arată că animalul este calm și se simte în largul său.

O pisică te mușcă, pentru că te iubește

Este ușor să-ți dai seama de diferența dintre o mușcătură din dragoste și alta nervoasă, deoarece una gâdilă, iar cealaltă doare. Dacă pisica ta te mușcă, înseamnă că te tratează ca pe un egal al său și are chef de joacă.

Când pisica se freacă de picioarele tale, ea își marchează teritoriul

Pisica se freacă de picioare când vii acasă? Ei bine, prin această practică ea te miroase pentru a își da seama dacă ești un cunoscut.

Toarce puternic

Mulți cred că pisicuțele torc mai tot timpul, fără niciun motiv, însă chiar și acest tors este diferit, de la situație la situație.

Există un tip de tors care le zguduie tot trupul pisicilor și care este rezervat doar pentru dragostea adevărată. Când felina toarce, îi scade ritmul cardiac și își afișează sentimentul de mulțumire.

Când pisica te urmărește peste tot – înseamnă că aceasta te iubește

Unele pisici se comportă precum niște câini. Își urmează stăpânul peste tot. Dar dacă pisica ta nu face asta, nu înseamnă că ea nu te iubește. Probabil are un caracter independent sau este foarte leneșă.

Pagini: 1 2