10 Lucruri pe care le folosim zi de zi si care nu ar trebui să fie ridicate de pe jos

Un inel frumos, un portofel plin de bani, o monedă veche sau o pereche de casti wireless de ultima generatie sunt doar putine dintre obiectele pe care le folosim zi de zi pe care le putem gasi pe strada. De multe ori ne simțim obligați să ridicăm aceste descoperiri de la sol atunci cand le vedem pe strada.

   

Cu toate acestea, în nici un caz nu ar trebui să faceți asta. Este important să vă opriți și să vă reamintiți că consecințele acțiunilor dvs. ar putea avea un efect asupra sănătății și bunăstării dumneavoastră de zi cu zi. Mai bine incercati pe cat posibil sa evitati sa ridicati aceste lucruri decat sa intrati intr-un cerc vicios.

Aveți grijă chiar dacă motivele dvs. sunt bune și intenționați să vă dați portofelul poliției. În acest caz, s-ar putea să ajungeți prins într-un truc vechi. Odată ce ați luat portofelul pierdut, un „martor” ar putea să ceară jumătate din banii pe care tocmai l-ați găsit și apoi proprietarul portofelului s-ar putea să vă arate și să vă acuze de furt. De aceea, dacă simțiți că sunteți urmărit sau urmat de un individ suspect, evitați să luați ceva.


Acest truc este la fel de vechi. Pe stradă, s-ar putea sa fie o persoană bine îmbrăcată care vă cheamă și vă arăt un inel frumos, care ar fi cazut pe pământ. Cu o anumită coincidență extraordinară, noul dvs. „prieten” nu va dori bijuteria , si e dispus sa o vanda pe o suma destul de mica. Ca rezultat, le dați bani și, uneori, după aceea, aflați că inelul strălucitor cu diamante este un fals ieftin.


Știați că o pereche de căști sunt o parte din lucrurile noastre personale? O mulțime de bacterii se îngrămădesc în cauciucul spumos folosit în căști. De aceea, dispozitivul nou descoperit ar putea să se răstoarne cu o infecție cu stafilococ sau cu streptococ la stânga de la proprietarul anterior.

Dacă nu doriți să aveți probleme cu poliția, este mai bine să nu ridicați cuțitele găsite accidental pe stradă. Această regulă se aplică și lucrurilor mai neobișnuite și frumoase. În primul rând, dacă ați descoperit o piesă de arme relativ rară, ați putea fi înșelată în aceeași schemă ca cea discutată în numărul 2.

Dacă găsiți ceva de genul unei walkie-talkie, există șanse mari să intrați în conflict cu oficialii politiei în această privință. Un utilizator de internet a împărtășit o poveste în care a găsit o statie de lucru și a ieșit în aer cu un mesaj care indică unde se află. Acțiunea sa nevinovată a revenit asupra lui și a fost condamnat pentru furt.

Pagini: 1 2