10 filme excepționale inspirate din povești adevărate

   

The Wolf of Wall Street (2013)

The Wolf of Wall Street” este inspirat din evenimentele reale petrecute în viața milionarului Jordan Belfort și relatate de acesta în cartea sa de memorii.

Pe parcursul celor 3 ore ale filmului o să vedeți ascensiunea magnatului în lumea speculatiilor bursiere, lume a banilor, drogurilor și a proprietăților somptuoase. Un film în regia lui Martin Scorsese și care îl are în rolul principal pe Leonardo DiCaprio – „The Wolf of Wall Street” este cu siguranță unul dintre cele mai bune filme apărute în ultimii ani.

Hachi: A Dog’s Tale (2009)

„Hachi: A Dog’s Tale” este un film inspirat din realitate, o poveste cum rar o auzi, sau o întâlnești. Acesta este genul de film care nu are cum să nu vă rămână în minte, mai ales dacă sunteți iubitori de animale. Această operă cinematografică tulburătoare ne arată cât de loiale pot fi animalele față de noi, oamenii.

Pearl Harbour (2001)

„Pearl Harbour”, în regia lui Michael Bay, este un film excepțional care prezintă poveste clasică a atacului japonez asupra Pearl Harbor-ului, însă revăzută prin ochii a doi prieteni din copilărie, acum ofițeri de Aviație.

Pentru că Statele Unite nu intraseră încă în razboi, Rafe este trimis cu aviatorii britanici în Europa, iar după scurt timp se zvonește că tânărul a fost împușcat. Crezându-l mort, Danny încearcă să o consoleze pe iubita acestuia, Evelyn, iar cei doi devin foarte apropiați. Cand Rafe revine în America, cei doi băieți devin dușmani. Vă lăsăm pe voi să descoperiți care este deznodământul acestei povești de viață uimitoare.

Pagini: 1 2 3